Anamaria Prodan, reacție după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează. ”E normal, am deranjat zi și noapte!”

1 lună in urmă 77

  • Formula 1: Marele Premiu al Franței, antrenamente 1 și 2, vineri, 12:30 și 16:00, Digi Sport 3

  • Moto: Marele Premiu al Germaniei, antrenamente, vineri 10:00, Digi Sport 4, 14:00, 17:15, Digi Sport 3

Agenta FIFA susține că-l iubește mai mult ca niciodată pe fostul antrenor de la FCSB și că familia lor este mai unită ca niciodată.

Galerie Foto

”Ți se pare că am un bărbat de lăsat? Eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume chiar. Eu am vrut să-i organizez o petrecere surpriză, cu ocazia nunții de cristal, dar cineva, care nu era pe listă, dar s-a strecurat cumva, a stricat totul. Iar Reghe a aflat. Ca să vezi cum sunt oamenii

Noi suntem un cuplu unic în lume. manager și antrenor, amândoi la nivel intenațional, mai ales într-o țară în care familiile noastre sunt puternice”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, reacție după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează. ”Am creat un brand!”

WTA Birmingham este fratele mai mic al turneului de Grand Slam Wimbledon. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis!

Chestionată, de ce totuși au apărut aceste informații, legate de divorț, Prodan a replicat: ”Noi am creat un brand și e normal că am deranjat zi și noapte în ultimii 15 ani. Poate că a zis el așa, ca să scape de persoana cu care vorbea 'da, mă, da, divortez! Dar, eu nu vorbesc cu Laurențiu așa ceva. Laur poate să facă ce vrea, să vorbească orice.”.

Totuși, subiectul legat de divorț a apărut ca urmare a unei declarații pe care Laurențiu Reghecampf a făcut-o pentru Fanatik și care nu a fost mai apoi negată.

”Nu m-a deranjat ce a spus el. La noi, în familie, toată lumea se iubește ca pe Dumnezeu. Soțul meu e nr 1, familia mea e nr. 1. Nu mă interesează ce se scrie.

Eu nu exclud niciodata nimic, dar în momentul ăsta, familia Prodan Reghecampf e prea puternică ca să facă jocurile altora”, a mai spus Anamaria.

Anamaria Prodan: ”Întrebați-l pe Laur dacă divorțăm!”

Anamaria Prodan susține că ea nu divorțează, dar a fost enigmatică atunci când a fost întrebată dacă nu cumva Reghecampf a luat de unul singur o astfel de decizie.

”Și dacă familia asta divorțează. tot împreună o să fim și tot puternici o sa fim.

Eu, Anamaria Prodan nu divortez, e ok? În rest, voi îl știți pe Laur că vorbește vreodată? Întrebați-l pe el. Acum e plecat din țară, dar când se va întoarce îl puteți întreba”, a mai spus Anamaria Prodan, la emisiunea XNS, de la Antena 1.

Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan reghecampf , anamaria prodan laurentiu divort , divort anamariareghecampf
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă