Anamaria Prodan, primele declarații despre presupusa amantă a lui Reghecampf. „N-o cunosc! Soțul meu nu mai știe nici ce face”

6 zile in urmă 17

Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan. Impresara a aflat din presă, iar acum, într-un interviu pentru stirilekanald.ro, a susținut că soțul ei nu mai știe ce face, nici ce zice.

Antrenorul e decis să divorțeze de cea care îi e soție de 15 ani de zile. În plus, zilele acestea, în presă au apărut speculații conform cărora Laurențiu Reghecampf ar avea o nouă iubită și aceasta ar fi însărcinată. Informația a ajuns și la urechile Anamariei Prodan, care a spus pentru Știrile Kanal D că nu o cunoaște pe presupusa amantă a soțului ei, că nu a vorbit niciodată cu ea.

Reporter Kanal D: Se zvonește că soțul dumneavoastră are o relație cu o femeie de oraș. Acel tip care nu ar ajunge niciodată la o femeie puternică, așa cum dumneavoastră ați arătat de-a lungul anilor.

Anamaria Prodan: Și ce să fac eu? Dacă e fată de oraș, să… nu știu. Spuneți-i altcuiva! Spuneți-i soțului sau cuiva. Dar soțul nu cred că are legături cu fete de oraș.

Reporter Kanal D: Credeți că domnul Laurențiu Reghecampf știe de trecutul tumultuos al acestei domnișoare?

Anamaria Prodan: Întrebați-l pe Reghecampf dacă știe. Dacă știe de trecutul tumultuos, eu știu?! Nici măcar nu știu cine este fata asta, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată. N-am vorbit cu ea o secundă în viața asta.

N-o cunosc, nu bat femeile din oraș, n-am văzut femei lângă soțul meu. Probabil că este o chestie din asta și soțul meu este într-o nebuloasă, de nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic.

Anamaria Prodan, primele declarații despre presupusa amantă a lui Reghecampf. „N-o cunosc! Soțul meu nu mai știe nici ce face”

Femeia cu care se zvonește că Laurențiu Reghecampf ar trăi o nouă poveste de iubire e originară din Deva, are 29 de ani și e poreclită „Gură de aur”.

reghe-dezvaluie-adevarul-despre-pumnul-pe-care-anamaria-prodan-i-l-a-dat-lui-dan-alexa-daca-exista—-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

După ce în urmă cu câteva luni, antrenorul anunța divorțul de Anamaria Prodan, acum tot el este cel care a declarat că a depus și actele pentru a se separa de aceasta. Laurențiu Reghecampf a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața lui privată, însă acesta confirmă despărțirea de Anamaria Prodan.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă