Anamaria Prodan, primele declarații despre divorț. Ce spune despre amanta lui Laurențiu Reghecampf

6 zile in urmă 7

Anamaria Prodan, primele declarații despre divorț. Sexy-impresara a declarat pentru Știrile Kanal D că nu o cunoaște pe presupusa amantă a soțului ei, că nu a vorbit niciodată cu ea, şi că Laurenţiu Reghecampf „nu ştie ce face”.

Anamaria Prodan, primele declarații despre divorț

Anamaria Prodan spune că nu va exista o separare, iar declarațiile soțului ei sunt doar un moment de rătăcire prin care antrenorul trece. „Probabil că este o chestie din asta, nu ştiu, soțul meu este într-o nebuloasă și nu mai știe ce declară sau ce face! Nu știu ce să zic”, a declarat Anamaria Prodan.

Cum a apărut Anamaria Prodan, după ce Reghe a anunţat divorţul. Fanii au reacţionat imediat

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a mai precizat că nu o cunoaște pe presupusa amantă a antrenorului de la CS Universitatea Craiova. „Și ce să fac eu? Dacă e fată de oraș, să… nu știu! Spuneți-i altcuiva! Spuneți-i soțului sau cuiva. Dar soțul nu cred că are legături cu fete de oraș. Întrebați-l pe Reghecampf dacă știe. Dacă știe de trecutul tumultuos, eu știu?! Nici măcar nu știu cine este fata asta, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată. N-am vorbit cu ea o secundă în viața asta. N-o cunosc, nu bat femeile din oraș, n-am văzut femei lângă soțul meu”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor împărţi la divorţ o avere uriaşă. „Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane!”

Presa tabloidă a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf ar trăi o nouă poveste de iubire cu Corina Caciuc (Bilcon), o tânără originară din Deva, care are 29 de ani și ar fi poreclită „Gură de aur”. Acum două zile, Laurenţiu Reghecampf a declarat că a depus actele de divorţ, momnent în care au apărut speculaţiile conform căreia amanta sa ar fi gravidă!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă