Anamaria Prodan, prima reacție după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man: „Se ocupă avocații mei!”

6 zile in urmă 26

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man, după ce acesta a rupt unilateral contractul, înaintea transferului de la FCSB la Parma. Agentul de jucători refuză să comenteze pe marginea subiectului, dar spune că avocații se vor ocupa de întreg cazul.

Dennis Man a devenit cel mai scump transfer realizat vreodată din Liga 1. Parma a plătit 13 milioane de euro în schimbul mijlocașului naționalei, iar suma record a provocat un adevărat scandal în fotbalul românesc.

Gigi Becali a sărit-o din schemă pe Anamaria Prodan, iar de negocieri s-a ocupat Giovani Becali. Impresara s-a simțit trădată și l-a atacat violent pe omul de afaceri din Pipera.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man: „Se ocupă avocații mei!”

Anamaria Prodan vrea să își recupereze prejudiciul pe care susține că i l-a provocat Dennis Man, în momentul în care a rupt unilateral contractul. Agentul de jucători l-a acționat în instanță pe actualul jucător al Parmei.

„Nu vreau să comentez. Avocații mei se ocupă de acest caz”, a reacţionat Anamaria Prodan pentru As.ro.

Dennis Man va trebui să o despăgubească pe soția lui Laurențiu Reghecampf cu 350 de mii de euro, în cazul în care acesta va câștiga procesul deschis în civil.

Victor Becali: „O să îl ajutăm cu orice!”

Victor Becali a reacționat imediat și spune că fostul mijlocaș al FCSB va fi ajutat cu orice are nevoie.

„Nu comentez eu ce face Anamaria Prodan. Sigur că o sa îl ajutam pe Dennis Man cu orice o să aibă nevoie. Dacă va avea nevoie de ajutor, deşi eu spun că n-are nevoie de nimic, îl ajutăm fără cea mai mică problemă.

Noi ne ocupăm de problemele lui la Parma. De orice ar avea nevoie Man, de asistenţă, de orice, va beneficia. Nu e niciun fel de problemă”, a declarat Victor Becali pentru sport.ro.

The post Anamaria Prodan, prima reacție după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man: „Se ocupă avocații mei!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă