Anamaria Prodan pregăteşte bomba anului! Anunţul vine din Italia: „Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor!”

2 săptămâni in urmă 23

Anamaria Prodan pregăteşte bomba anului! Sexy-impresara a oferit un interviu în presa din Italia în care dezvăluie că are în plan să achiziționeze unul dintre cluburile Catania și Palermo, dar nu înainte de a își rezolva problemele familiale provocate de divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan pregăteşte bomba anului!

„Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei, care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las singuri. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil. Dar, după ce rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar. Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei, da, ne-am dori un club în Italia”, a declarat Anamaria Prodan potrivit tuttomercatoweb.com.

Anamaria Prodan a trecut peste despărţirea de Reghecampf. Imaginea care dă de înţeles că nu mai este singură FOTO

Întrebată care sunt echipele pe care le-ar cumpăra, Anamaria Prodan a răspuns: „Palermo sau Catania! La Catania am colaborat cu Lo Monaco atunci când a fost transferat Dică şi îmi place. La fel şi Palermo”. Catania și Palermo evoluază acum în Serie C. Printre jucătorii români care au evoluat la cele două echipe se numără Nicolae Dică (Catania), Dorin Goian, George Pușcaș și Cristian Melinte (Palermo). La Catania a fost antrenor și Walter Zenga!

Anamaria Prodan a oferit detalii și despre piața de jucători din România, înaintându-le un nume italienilor: cel al lui Ianis Stoica: „Este un tânăr jucător care va ajunge departe, e mai bun decât Dennis Man!”.

Codrin Ştefănescu rupe tăcerea despre relația amoroasă cu Anamaria Prodan. „Am fost împreună! Se întâmpla înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf”

Anamaria Prodan a avut o experiență ca și conducătoare de club în 2020, la FC Hermannstadt. „A fost o experiență extraordinară. Am ținut clubul în Liga 1, toți jucătorii știau că vin într-o familie și de aceea a fost bine. Telefonul meu este mereu pornit pentru toți jucătorii, dacă cineva are nevoie, mă puteți contacta oricând. Am renunțat la președinție când am văzut că lucrurile nu merg bine în ceea ce privește managementul. Îmi place să mă descurc cu seriozitate, când am renunțat, echipa a retrogradat”, a declarat Anamaria Prodan.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă