Anamaria Prodan nu se mai oprește! Un nou atac devastator la adresa lui Gigi Becali: „E vai de mama lui! El să fluiere la oi, atât poate!”

1 lună in urmă 17

Războiul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali ia amploare! Cunoscuta impresară de fotbaliști a lansat un nou atac devastator la adresa patronului de la FCSB.

Reacția Anamariei Prodan vine după ce Gigi Becali a declarat că îi va obliga pe toți jucătorii de la FCSB, care au contracte cu aceasta, să le rezilieze.

Între Gigi Becali și Anamaria Prodan a pornit un adevărat război, din cauza implicării lui Giovanni Becali în transferul lui Dennis Man la Parma.

Anamaria Prodan, un nou atac devastator la adresa lui Gigi Becali

Impresara de fotbaliști susține că jucătorii de la FCSB nu-și vor rezilia contractele cu ea, deoarece ar trebui să-i plătească mai multe daune stipulate în contracte. În plus, Anamaria Prodan (48 de ani) a avut cuvinte batjocoritoare la adresa lui Gigi Becali (62 de ani).

„Asta că am rămas fără jucătorii FCSB sună ilar. Am contracte foarte bine făcute cu jucătorii de la FCSB! Dacă acești jucători, care sunt obligați de patron, pentru că așa a zis el, că a dat ordin să rezilieze, sunt fricoși și nu au personalitate, atunci să vorbească ei cu Gigi Becali și să plătească el daunele din contracte.

Dacă jucătorii Stelei au curaj și sunt bărbați, atunci ei merg la Gigi Becali și-i spun acestuia frumos: «noi avem un contract, mergem cu el până la capăt».

Doar n-o să credeți că va scoate acum 8 jucători din primul 11 al FCSB-ului ca să-i dea afară pentru că au contracte cu mine.

Hai să nu exagerăm, că nu e Gigi Becali buricul pământului, da? E vai de mama lui. Nu poate să joace toată nunta după cum vrea el. pentru că nu are voce, falsează. El să fluiere la oi, atât poate”, a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

The post Anamaria Prodan nu se mai oprește! Un nou atac devastator la adresa lui Gigi Becali: „E vai de mama lui! El să fluiere la oi, atât poate!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă