Anamaria Prodan, lovitura de graţie. Amanta lui Reghecampf nu este singura problemă a impresarei

1 lună in urmă 21

Anamaria Prodan continuă să respingă toate acuzaţiile legate de presupusele amante ale soţului său. Pe de altă parte, vedeta a subliniat faptul că în cazul în care informațiile se vor adeveri în final, Laurenţiu Reghecampf ar trebui arătat cu degetul de întreaga ţară. dar problemele conjugale nu sunt singurele pentru sexy-impresară.

Anamaria Prodan se află printre impresarii din România care au fost spulberaţi pe piaţa transferurilor de revenirea în forţă a fraţilor Becali. Anamaria Prodan a vorbit adesea despre cât de sus a ajuns în ierarhia impresarilor români, chiar dacă „este o femeie într-o lume a bărbaţilor”, dar acum pare să fie căderea

În ultimul an, Victor şi Giovanni au reuşit cele mai de răsunet transferuri din Liga 1. Dennis Man, Valentin Mihăilă, Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au plecat prin intermediul firmei celor doi.

În total, tranferurile celor patru însumează aproape 34 de milioane de euro. Dennis Man, jucător la care Anamaria a fost scoasă din schemă, a ajuns la Parma pentru 13 milioane de euro. Mihăilă a costat 8.5, iar noii jucători ai lui Galatasaray, Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, 6.5, respectiv 5.7 milioane de euro.

La începutul acestei luni, Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa familiei Becali. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu uită şi nu iartă după ce nu a mai intermediat transferul celui mai scump jucător plecat din Liga 1, Dennis Man.

Impresarul a fost sărit din schemă în momentul în care Dennis Man a ajuns la Parma pentru 13 milioane de euro. Au urmat replici dure între Anamaria Prodan şi patronul lui FCSB, Gigi Becali, reluate recent după ce finanţatorul FCSB s-a propus naş pentru Reghecampf şi presupusa amantă.

„Tot ce ştiu estă că oamenii la care te referi sunt oameni fără şcoală, bătrâni, care au fost în închisoare pentru spălare de bani. Nu mai suport acest tip de insinuare. De la început până la sfârşit, transferul lui Man a fost făcut cu mintea mea. Are contract cu mine şi în prezent.

Anamaria Prodan ameninţă cu dezvăluiri scandaloase: „O să-i fie rușine să mai iasă din casă”
Este adevărat că este primul jucător pe care l-am dat în judecată. El însuşi s-a speriat puţin şi nu a controlat faptul că unele lucruri s-au întors cu capul în jos, când alţi impresari s-au aruncat pe o bucată gustoasă. Nu schimbă faptul că a avut şi are contract cu mine,  a declarat Anamaria Prodan

Anamaria l-a dat în judecată pe atacantul de 23 de ani şi îşi cere comisionul de 350.000 de euro. Primul termen al procesului a fost fixat pe 26 octombrie, la mai bine de 7 luni din momentul în care dosarul a fost depus la Tribunal.

Pe de altă parte, deşi ea neagă, iar el nu vorbeşte despre subiect, divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf este din ce în ce mai aproape. Deşi cei doi încearcă să salveze aparenţele, se pare că au stabilit şi condiţiile în care se vor despărţi.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar fi stabilit condiţiile divorţului

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan nu au luat niciodată varianta unui partaj după divorţ. Conform unor surse citate de as.ro, cei doi au stabilit deja cum vor proceda cu banii şi cu proprietăţile pe care le au împreună.

Anamaria Prodan a răbufnit. Ce spune despre Reghe: „Întrebaţi-l dacă „a furat” banii copiilor, dacă a făcut transferuri către prostituate”
„Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu. Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, a spus o persoană din anturajul celor doi. „În afara conturilor bancare personale, Ana și Laur mai au un cont comun. De aici fiecare poate scoate bani la nevoie. Dacă suma depășește 20.000 de euro, e nevoie de aprobare. Dacă suma nu este mai mare, nu e nevoie de niciun consimțământ. Evident, ambii vor putea vedea ce sume se retrag de acolo, de fiecare dată”, mai arată sursa citată. Anamaria Prodan continuă să respingă toate acuzaţiile legate de presupusele amante ale soţului său. Totuşi, vedeta a precizat că dacă toate aceste lucruri se vor adeveri, Laurenţiu Reghecampf ar trebui arătat cu degetul de întreaga ţară.

„Dacă credeți că acest bărbat ar putea să decadă în ochii copiilor lui, a familiei lui, a jucătorilor lui, a tuturor celor ce-l admiră şi a făcut toate aceste lucruri, înseamnă că merită să fie scos în faţă şi arătat cu degetul de o ţară întreagă„, a transmis Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă