Anamaria Prodan l-a pus la punct și pe soțul Laurențiu Reghecampf! „Când apari cu copii făcuți în afara căsniciei, cu nunți făcute fără să știe familia, nu te mai ia nicio echipă mare”

1 lună in urmă 22

Războiul dintre frații Becali și Anamaria Prodan continuă, însă soția lui Laurențiu Reghecampf, cel puțin în acte, n-a uitat însă să-l șifoneze și pe tânârul antrenor al Universității Craiova.

Impresara, care se află în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, are azi un schimb de replici dur în presa sportivă cu frații Victor și Giovani Becali.

Dincolo de conflictul dintre impresari, a aruncat și câteva săgeți către Laurențiu Reghecampf, despre care spune că a decăzut profesional foarte mult în ultima perioadă.

Anamaria Prodan, atac la adresa soțului Laurențiu Reghecampf! „Când apari pe prima pagină în Bild nu mai ai cum să antrenezi în Germania. Dar rămâne unul dintre cei mai mari tehnicieni români”

Cu toate acestea, crede că soțul ei este un tehnician cu o carte de vizită impresionantă care nu are cum să antreneze vreodată în Germania, din simplu motiv că a apărut în tabloidul „Bild” și asta i-a afectat reputația.

„Laurențiu Reghecampf este un antrenor foarte bun… Și asta nu i-o poate lua nimeni! Nici Becali, nici nimeni pe pământ… N-are legătură cu ceea ce trăiește el cu viața de familie… Însă de la salarii de milioane de dolari, de la finale de Champions League antrenează la Craiova! Asta este probabil lecția de viață pe care trebuie să și-o învețe.

Craiova este echipă din România, iar el a jucat finală de Champions League, cu Real Madridul Asiei, cu Al Hilal. Este altceva, o altă ligă, e diferență mare…

Cine a făcut pași greșiți în străinătate s-a întors acasă… Ăsta este adevărul! Credeți că mie nu-mi pare rău că soțul meu n-a rămas la nivelul de Champions League? Îmi pre rău…

Laurențiu a căzut în plasa multora care și-au dorit și l-au îndreptat spre zona asta, crede Anamaria Prodan

E vorba de bărbăție, educație, putere… Când ajungi în vârf nu ai voie să te clatini, sunt alții, milioane și miliarde mai jos, care se clatină oricum, care vor să-ți ia locul…

Ați văzut vreo ofertă din Germania pentru Laurențiu Reghecampf? Când apari pe prima pagină în Bild nu mai ai cum să antrenezi niciodată acolo… Când apari cu copii făcuți în afara căsniciei, cu nunți făcute fără să știe familia, cu dansatoare, cu escorte, iubite, gravide, nu poate nimeni să te mai ia, jucătorii nu mai au încredere în tine.

N-ai ce exemplu să dai, nu te ia nimeni! Nicio echipă! De aia Laurențiu a căzut în plasa multora care și-au dorit și l-au îndreptat spre zona asta. Dar este unul dintre cei mai mari antrenori pe care îi are România”, a răbufnit sexy-impresara la Radio Sport Total FM.

The post Anamaria Prodan l-a pus la punct și pe soțul Laurențiu Reghecampf! „Când apari cu copii făcuți în afara căsniciei, cu nunți făcute fără să știe familia, nu te mai ia nicio echipă mare” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă