Anamaria Prodan, investiție de cel puțin un milion de euro după despărțirea de Reghecampf! ”Este ceva unic!”

3 săptămâni in urmă 37

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Agentul FIFA, care a spus că a depășit deja situația și că este gata să se mărite din nou, a făcut recent o investiție de cel puțin un milion de euro.

În ce a investit Anamaria Prodan un milion de euro. ”Am tot timpul din lume!”

Mai exact, Anamaria a investit în criptomoneda Superkoin, un business din care speră să obțină și mai mulți bani.

Galerie Foto

”Suntem mândri că am pus prima piatră de temelie a acestei monede virtuale, iar mândria și mai mare este că este făcută de un român și promovată aici (n.r. - Dubai) de Eduard Irimia!

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

Să ajungi aici, să faci un eveniment de grandoarea asta și să ai ca invitați familia regală și șeicii din Dubai este ceva unic!”, a spus Prodan.

Impresara, care se află acum în proces cu Dennis Man după transferul jucătorului de la FCSB la Parma, este convinsă că afacerea în care a investit este una de mare succes.

”Aici sunt multe oportunități. Acum am tot timpul din lume să mă ocup de așa ceva, pentru că trebuie să fac avere pentru copiii mei. Așa cum mama mea a făcut. (…) Sunt primul investitor, un milion de euro!

Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva. O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru Click.

În afară de această investiție, Anamaria a deschis, alături de un bun prieten, Adrian Ghila, un magazin în Otopeni, dedicat băuturilor și țigărilor fine.

Etichete: anamaria prodan , anamaria prodan reghecampf , anamaria prodan afaceri , anamria prodan investitii
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă