Anamaria Prodan fuge din România cu Bebeto, după ce divorțul de Laurențiu Reghecampf l-a afectat teribil pe copil! A ales țara în care vor începe o nouă viață: „Va face școală acolo, la fel ca surorile lui”

3 săptămâni in urmă 17

Agentul Anamaria Prodan s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf și acum este gata de o nouă perioadă in viața sa privată.

În această perioadă, impresara se află în Dubai. Ea investit un milion de euro într-o nouă afacere de succes.

Anamaria Prodan dorește să se căsătorească din nou! De asemenea, ar vrea să părăsească țara, alături de fiul ei, Laurențiu junior.

Anamaria Prodan fuge din România cu Bebeto, după ce divorțul de Laurențiu Reghecampf l-a afectat teribil pe copil! A ales țara în care vor începe o nouă viață: „Va face școală acolo, la fel ca surorile lui”

Sexy impresara a fost foarte afectată în ultima vreme, când veștile proaste au venit peste ea ca un adevărat tăvălug.

După ce a aflat de la ziariști că iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, este însărcinată, soțul său a anunțat că nu se mai pune problema să se răzgândească în ceea ce privește divorțul.

”Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut Boarding School în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă.

Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze”, a declarat Anamaria Prodan într-o intervenție la Kanal D.

Ce spune Cătălin Botezatu?

„E prietena mea de-o viață și aș putea să dau multe din casă, dar nu dau. Îmi doresc pentru ea tot ce e mai bun pe lumea asta și pentru că știu că este puternică și pentru că o iubesc, nu îmi pasă ce spun haterii, merită cel mai tare bărbat, până acum nu l-a avut”, a declarat unul dintre cei mai buni prieteni, Cătălin Botezatu.

The post Anamaria Prodan fuge din România cu Bebeto, după ce divorțul de Laurențiu Reghecampf l-a afectat teribil pe copil! A ales țara în care vor începe o nouă viață: „Va face școală acolo, la fel ca surorile lui” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă