Anamaria Prodan, fotografie nud pentru Laurențiu Reghecampf: „A vrut să vadă cum mai arătam. Nu și-a putut lua ochii”

2 săptămâni in urmă 24

Anamaria Prodan Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a pozat goală pe coperta revistei Tabu, în anul 2013. Ea a fotografiat atunci chiar alături de Laurențiu Reghecampf. Impresara a povestit la momentul respectiv cum a reacționat soțul ei la vederea pictorialului:

SÂMBĂTĂ, 08 IANUARIE 2022, 19:05

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: Dan Istratie

„Era prin 2006, Laur juca în Germania, dar trecuse în fugă prin ţară. La aeroport, a văzut revista cu mine la chioşcul de ziare şi a cumpărat-o. Era foarte curios să vadă cum mai arătam – nud. Laur a luat revista şi mi-a povestit că tot zborul până în Germania nu şi-a putut lua ochii de la paginile cu pictorialul”, povestea Anamaria Prodan, în Tabu.

Fostul redactor șef al revistei a rememorat și el episodul:

”Pentru coperta din Tabu am vrut să fie cu sânii goi, dar acoperiți de două mingi de fotbal ținute strategic de Reghe. El nu a vrut să facă poza, iar eu i-am spus ei că, în aceste condiții, renunț la pictorial și copertă. Ea l-a smucit de mână pe soțul ei și l-a tras într-o încăpere alăturată. Ce au vorbit acolo nu știu dar cert este că, după două minute, când au ieșit, Reghe a fost de acord cu ideea mea de copertă, care a ieșit senzațional, după cum vedeți de altfel în galeria foto”, a spus Dan Silviu Boerescu, potrivit bucatarescu.ro.

Puteți vedea FOTOGRAFIA NUD pe REALITATEASPORTIVA.NET.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă