Anamaria Prodan face pace cu Gigi Becali » Planul pentru noua televiziune: „E ceva normal!”

2 săptămâni in urmă 17

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021, 21:26 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 21:26

Anamaria Prodan, de la 1 decembrie investitoare în două noi televiziuni din România, spune că Gigi Becali se va număra pe lista invitaților.

Anamaria Prodan și Gigi Becali au avut mai multe conflicte de-a lungul anilor. Ultimul, și cel mai aprig, a fost după transferul lui Dennis Man la Parma, când impresara a fost scoasă din schemă, iar afacerea a fost finalizată de Giovanni Becali. 

 „Mă întorc la prima dragoste, vom fi numărul 1!”

PROIECT

Anamaria Prodan, „mogul” media » Deschide două televiziuni: „Mă întorc la prima dragoste, vom fi numărul 1!”

Noul „mogul” din piața media românească, finanțatoare la televiziunile „Realitatea Sportivă” și „Realitatea Star”, a trecut peste supărare și este dispusă să facă un pas spre împăcarea cu Becali. 

Anamaria Prodan face pace cu Gigi Becali: „”

„E normal ca Gigi Becali să intre în direct, este patronul unei echipe de fotbal importante, care se numește FCSB. De-a lungul anilor am avut meciuri cu mulți, dar mereu am știut cum să depășesc momentele. Nu am nicio problemă că intră Becali, Giovanni, fratele, mătușa lor.

Mi-am dat seama că Gigi Becali nu are prieteni. Nu știu dacă e bine sau e rău. Au fost persoane care au stat la masa mea și apoi mi-au făcut rău. Am început să-l înțeleg. El tratează totul ca pe business. Eu, ca femeie, mai am răbufniri. 

M-a întărit și mai tare disputa cu Gigi Becali. Am zis să las garda jos cu Gigi Becali. Eu l-am susținut. Pentru mine a fost un joc. Este o lecție de viață. Îi mulțumesc că mi-a predat-o. A fost învățătorul meu”, a povestit Anamaria Prodan, la Realitatea Sportivă. 

VIDEO Anamaria Prodan: "Prostituție cât cuprinde! Trebuie să te umilească, să te scuipe și să te bată. Pești și droguri"

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Reghecampf, iritat după eșecul de la Pitești: „Nu aveți cum să îmi puneți o asemenea întrebare, nu sunteți în măsură!”

VIDEO Mircea Rednic s-a enervat: „Nu are rost. La 21:00 iese COVID-ul pe stradă. Îi place pe stadion”

Playtech: Anamaria Prodan, MESAJ după ce s-a aflat de idila dintre Kamara și Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă