Anamaria Prodan estompează conflictul cu ”cei trei crai de la răsărit” + anunț despre procesul cu Dennis Man

1 lună in urmă 30

  • Liga 1: Farul - FCSB, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Procesul dintre cele două părți a început, fapt confirmat de Anamaria Prodan, care a transmis că, totuși, nu acordă speței prea mult interes.

Anamaria Prodan, anunț despre procesul cu Dennis Man

Ne judecăm, procesul este pe rol, avocații mei se ocupă, nu mă interesează, avocații mei știu”, a spus Anamaria Prodan.

În procesul deja început, Anamaria Prodan îi solicită lui Dennis Man daune de 350.000 de euro. 

Dennis Man nu are doar probleme juridice, ci și sportive. Adus pentru 11 milioane de euro în ianuarie, fotbalistul a ajuns rezervă la Parma, iar antrenorul Enzo Maresca i-a transmis că, pentru a-și redobândi poziția de titular, trebuie să ”muncească mai mult”.

Anamaria Prodan, despre ”cei trei crai de la răsărit”

Află ce stă cu adevărat la baza societății americane. Mit sau manipulare? Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Anamaria Prodan i-a numit pe Gigi, Ioan și Victor Becali, cu care se află într-un conflict deschis, care s-a intensificat în momentul în care Giovanni a anunțat că Laurențiu Reghecampf dorește o colaborare cu firma Becali Sport, ”cei trei crai de la răsărit”, dar susține că nu are ”niciun fel de problemă” cu cei trei, deși au existat recent schimburi dure de replici.

În același timp, agentul a transmis că nu se teme că jucătorii de la FCSB pe care îi reprezintă vor avea de suferit din cauza conflictului pe care îl are cu patronul clubului.

Eu n-am niciun fel de problemă cu cei trei crai de la răsărit. Jucătorii mei de la FCSB sunt buni, nimeni nu-i atât de tâmpit să-și pericliteze afacerea și să nu bage cei mai buni jucători doar pentru că-s semnați cu alt manager”, a transmis Anamaria Prodan.

VIDEO cu declarațiile Anamariei Prodan:

Etichete: victor becali , anamaria prodan , giovanni becali , dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă