Anamaria Prodan, dezvăluiri despre viața personală. „Eram divorțată, nu știa nici mama!” Ce zice despre Laurențiu Reghecampf. „Am mai fost o tură împreună!”

2 months ago 2

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre viața persoanală, mai exact despre divorțul de Tibi Dumitrescu, primul său soț.

Aceasta susține că familia sa nu a aflat de divorțul ei de Tibi Dumitrescu, cel alături de care are două fete, decât după o lungă perioadă de timp. Totodată, Anamaria Prodan a explicat și cum a ajuns să fie împreună cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre viața personală

„Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.r. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii. Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am.

Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a spus Anamaria Prodan la Telekomsport.

Anamaria Prodan, despre relația cu Laurențiu Reghecampf

Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună. Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică. Dacă mă priveşti din afară, ai impresia că epatez, dar cine mă cunoaşte ştie că am o viaţă planificată”,a mai spus Anamaria Prodan.

The post Anamaria Prodan, dezvăluiri despre viața personală. „Eram divorțată, nu știa nici mama!” Ce zice despre Laurențiu Reghecampf. „Am mai fost o tură împreună!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools