Anamaria Prodan, despre împărțirea averii după divorțul de Reghecampf. Ce a anunțat

1 săptămână in urmă 11

După 15 ani de căsnicie și o relație invidiată de o țară întreagă, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se despart. Antrenorul echipei Universitatea Craiova a declarat acum 24 de ore că a depus actele de divorț, iar acum românii se întreabă cum își vor împărți cei doi averea.

Ce avere colosală au strâns Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Vestea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează este oficială și ține caldă prima pagină a tuturor publicațiilor mondene din România. Faimoasa impresară și soțul ei vor ajunge în fața notarului cât de curând pentru a semna actele de separare.

Agenta FIFA și antrenorul celor de la Universitatea Craiova formează una dintre cele mai influente și bogate familii din România. Fiica Ionelei Prodan și Reghe au strâns, de-a lungul anilor, o avere impresionantă, ale cărei cifre colosale sunt situate undeva între 50 și 100 de milioane de euro.

„Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro. Am evoluat! E normal să am mai multe brăţări în fiecare an, că muncesc.

Eu şi când eram mică aveam lanţ de aur, când lumea nu ştia ce e ăla. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu îşi doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc.”, mărturisea Anamaria Prodan Reghecampf, acum ceva timp.

Anamaria Prodan ar fi dispusă să-i lase toată averea lui Laurențiu Reghecampf

Pe lângă conturile bancare consistente pe care le au la bancă, bogăția celor două vedete se măsoară și în cele 11 locuințe pe care le dețin împreună, afacerile, tablourile, colecțiile de ceasuri și bijuterii de lux.

În luna iunie 2021 când au apărut primele zvonuri potrivit cărora cei doi ar divorța, Anamaria Prodan a declarat că nu ar apela la un partaj, așa cum nu a făcut nici în cazul primului său mariaj cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu, tatăl fiicelor sale Sarah și Rebeca.

Sexy impresara a ținut să precizeze că i-ar lăsat totul lui Reghe, iar fetele ei nu ar cere nimic, fiind obișnuite să fie independente încă de când erau copii.

„Nu am făcut partajul nici prima dată când am divorțat. Nu mă interesează. Credeți că Reghecampf ne-ar lăsa vreodată pe străzi? Reghecampf este fără pereche. Bine că au de cine să vorbească și ce subiecte să aibă.  Eu nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere. Eu mi-am făcut singură. O să-i las lui toată averea. Mi-am învățat fetele să nu depindă niciodată de un bărbat. Niciuna nu ar trage cu dinții de vreun bărbat”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport LIVE, în iunie 2021.

The post Anamaria Prodan, despre împărțirea averii după divorțul de Reghecampf. Ce a anunțat appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă