Anamaria Prodan dă de pământ cu frații Victor și Giovanni Becali. „Oameni fără școală, bătrâni, care au făcut închisoare!”

2 luni in urmă 41

Anamaria Prodan continuă războiul cu frații Victor și Giovanni Becali, după ce firma reprezentată de aceștia i l-au „furat” pe Dennis Man și l-au dus la Parma.

Scandalul dintre Anamaria Prodan și frații Victor și Giovanni Becali a pronit în momentul în care Gigi Becali, patronul FCSB, i-a delegat pe cei doi să negocieze transferul lui Dennis Man la Parma.

Faptul că a fost sărită din schemă de către cei trei a enervat-o la culme pe sexy-impresară, iar acesta nu a uitat de scandal nici la aproape 7 luni de când Gigi Becali a încasat 13 milioane de euro de pe urma internaționalului român.

Anamaria Prodan dă de pământ cu frații Victor și Giovanni Becali

Anamaria Prodan a acceptat să ofere un interviu în presa din Polonia, pentru Transfery.info, în care a vorbit despre frații Giovanni și Victor Becali și i-a făcut praf pe cei doi.

„Tot ce ştiu estă că oamenii la care te referi sunt oameni fără şcoală, bătrâni, care au fost în închisoare pentru spălare de bani. Nu mai suport acest tip de insinuare.

De la început până la sfârşit, transferul lui Man a fost făcut cu mintea mea. Are contract cu mine şi în prezent.

Este adevărat că este primul jucător pentru care am fost dată în judecată. El însuşi s-a speriat puţin şi nu a controlat faptul că unele lucruri s-au întors cu capul în jos, când alţi impresari s-au aruncat pe o bucată gustoasă. Nu schimbă faptul că a avut şi are contract cu mine”a declarat Anamaria Prodan pentru transfery.info.

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man

După ce Dennis Man a ajuns la Parma în schimbul sumei de 12 milioane de euro, Anamaria Prodan a decis să îl dea în judecată pe internaționalul român, chiar dacă Gigi Becali s-a oferit să îi dea 100.000 de euro pentru a o liniști.

The post Anamaria Prodan dă de pământ cu frații Victor și Giovanni Becali. „Oameni fără școală, bătrâni, care au făcut închisoare!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă