Anamaria Prodan continuă ”războiul” cu familia Becali în presa internațională! ”Oameni bătrâni, fără școală”

2 luni in urmă 46

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

Firma lui Giovanni Becali a intermediat mutarea lui Dennis Man la Parma, pentru 13 milioane de euro, la începutul anului. Anamaria Prodan a fost ”scoasă din schemă” cu ajutorul patronului de la FCSB și a pornit o tiradă fără sfârșit la adresa familiei Becali.

Galerie Foto

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa familiei Becali: ”Sunt oameni fără școală, bătrâni”

Despre cine vorbești? Nu am auzit nimic despre ei! Oamenii la care te referi sunt fără școală, bătrâni și au fost închiși pentru spălare de bani. De la început până la sfârşit, transferul lui Man a fost făcut cu mintea mea. Are contract cu mine şi în prezent.

Este adevărat că este primul jucător pe care l-am dat în judecată. El însuşi s-a speriat puţin şi nu a controlat faptul că unele lucruri s-au întors cu susul în jos când alţi impresari s-au aruncat pe o bucată 'de ciolan'. Nu schimbă faptul că a avut şi are contract cu mine”, a declarat Anamaria Prodan pentru transfery.info.

Imediat după izbucnirea conflictului dintre agent și verii Becali, patronul de la FCSB anunța că va rupe orice legătură cu Anamaria Prodan, inclusiv că-i va forța pe jucătorii de la clubul său care sunt impresariați de soția lui Laurențiu Rghecampf să renunțe la contractele cu agentul.

La momentul realizării transferului, Prodan spunea că suma de 13 milioane anunțată de Gigi Becali este doar pe jumătate adevărată. FCSB ar fi primit, de fapt, 11 milioane de euro, restul de două urmând a fi încasați ca bonusuri, doar în anumite condiții.

Etichete: victor becali , anamaria prodan , giovanni becali , familia becali , scandal prodan becali
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă