Anamaria Prodan continuă războiul cu familia Becali: „Giovanni nu are dreptul să facă transferuri! Gigi îl bagă în nenorociri. E jalnic și hilar”

3 săptămâni in urmă 15

CONTEXT: Gigi Becali susține că a sărit-o din schemă pe Anamaria Prodan, în cazul transferului lui Dennis Man la Parma. De negocieri s-ar fi ocupat Giovanni Becali, vărul patronului de la FCSB;Becali a avut un derapaj sexist la adresa Anamariei Prodan, spunând că el nu va mai face afaceri niciodată cu femeile. Nici impresarul nu s-a lăsat mai prejos;Conflictul a escaladat când Becali l-a acuzat pe Reghecampf că ar fi profitat de el când patronul FCSB abia intrase în închisoare;La rândul său, Reghecampf a răbufnit aseară, într-o intervenție prin telefon.

Soția lui Laurențiu Reghecampf spune că Giovanni nu putea să negocieze pentru transferul lui Man pentru că are interdicție din cauza condamnării din „Dosarul Transferurilor”.

Anamaria Prodan: „„

 „Eu sunt mulțumită și mândră de tot ce am făcut la acest transfer. Nimeni nu poate să-mi ia asta. Dennis a fost presat, a fost pus să rezilieze contractul cu mine. Gigi i-a zis că i-ar plăti el pagubele, dacă pierde procesul cu mine. El și părintele lui au fost forțați să semneze. Asta se întâmplă doar la Steaua.

Giovanni Becali nu are dreptul să facă transferuri în fotbal. Gigi Becali îl bagă și mai tare în nenorociri când spune că a făcut totul. Aici îl scot eu. Patronul Stelei nu realizează ce vorbește. Giovanni Becali n-a făcut nimic! Eu am făcut totul! 

Gigi Becali n-are nici ofertă de 13 milioane. Dacă nu minte, să arate oferta! Nu există această ofertă! Niciodată. Sunt bonusuri multe, pe care eu le-am pus, cu Gigi Becali.  Eu nu am nicio problemă cu Giovanni, putem lucra împreună că facem bani împreună 

Giovanni îl bagă pe Dragoş Sârbu în faţă, l-a semnat. În ţara asta nimeni nu se autosesizează, când un om are interdicție pe viată și apare la televizor și vorbește de transferuri. Când Gigi spune că Giovanni s-a ocupat de toate și a negociat și a adus ofertele înseamnă că Giovanni lucrează. Nu cred că suntem o țară de tâmpiţi, ca să ne gândim că Giovanni stă acasă şi doarme, că e bătrân și nu mai poate, și visează Gigi Becali că îi aduce oferte. Practic, se dau în primire unul pe altul. E jenant și hilar.

Dacă Giovanni a adus doar un număr de telefon, Gigi nu mă poate da pe mine la o parte. Gigi Becali are o problemă mare, o frustare, că o femeie poate să facă lucruri mari, el neavând lână el o asemenea femeie”, a declarat Anamaria Prodan la Look Sport.

Giovanni Becali: „Eu nu am negociat deloc”

 Giovanni Becali a reacționat după acuzele venite de la Anamaria Prodan și spune că nu el e a negociat pentru transferul lui Dennis Man.

„Eu nu am negociat deloc! Dragoș Sârbu a fost cel care a făcut totul, la nivel de tratative. Eu am mers acolo pentru că sunt imaginea firmei pe care el o deține și pentru că sunt un om pe care conducătorii celor de la Parma îl cunosc, au încredere în mine”, a spus Giovanni Becali pentru Prosport.

Prețul de bază al transferului a fost de 11 milioane de euro. FCSB va încasa în curând banii aceștia, într-o singură tranșă.500.000 de euro primește FCSB dacă Parma se califică în cupele europene măcar o dată în următoarele patru sezoane500.000 de euro încasează roș-albaștrii dacă parmegianii termină un sezon printre primii opt în Serie A500.000 de euro constituie un bonus în situația în care Man va marca 15 goluri în prima ligă italiană până în 2023500.000 de euro se mai adaugă dacă Dennis va înscrie 25 de goluri în Serie A până în iunie 2025.

VIDEO Răzvan Burleanu: „Ne dorim ca la meciul cu Germania să avem fani în tribună, până la 30% din capacitate"

Citește mai multe știri despre transferul lui Dennis Man: 

Scandal uriaș! Anamaria Prodan trece la amenințări: „Sobolăneii Giovanni și Gigi Becali, ciocul mic, că arunc foc pe nări!” » Patronul FCSB răspunde: „Ne-a făcut de râsul României!”Dennis Man schimbă stilul: „S-ar putea să-i convină” » Ce joacă Parma + diferența uriașă față de FCSB

Mărturia doctorului Cătălin Apostolescu despre tragedia de la „Matei Balș”. Motivul pentru care i-a fost imposibil să deschidă ferestrele

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan, primele declarații despre DIVORȚUL de Reghecampf după ce Gigi Becali i-a dat de gol
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă