Anamaria Prodan: "Băi, Albă ca Zăpada, trezeşte-te! Alegerile ieftine se plătesc scump"

2 săptămâni in urmă 20

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Deşi dacă nu o spune de-a dreptul, femeia de afaceri susţine că, fără ea, antrenorul Laurenţiu Reghecampf nu ar fi reuşit mare lucru în carieră.

Legat de situaţia familială a celor doi, Anamaria Prodan crede că a fost orbită de grija pentru familia lor şi de aceea nu ar fi dat crezare zvonurilor că actualul "principal" de la Craiova are o altă legătură stabilă şi vrea să divorţeze. Dar că acum s-a trezit din "adormire" şi că e dureros ce i se întâmplă. 

Anamaria Prodan spune că a fost trezită din adormire: "Băi, Albă ca Zăpada, trezeşte-te! Alegerile ieftine se plătesc scump"

"De ce aș fi dărâmată sau la pământ? Arăt mai bine ca oricând, nu ți se pare? La început a fost puțin ciudat pentru că nu știam ce se întâmplă, pentru că eram înconjurată de minciună și dormeam.

Am dormit profund, dar după aceea am avut alături niște oameni care mi-au zis ‘băi, Albă ca Zăpada, trezește-te!’. Și atunci m-am trezit într-o realitate cruntă. Așa cum am spus mereu, alegerile ieftine se plătesc foarte scump. Pentru mine cel mai important lucru de pe pământ este familia și așa va rămâne pe viață.

Este firesc ca după 16 ani în care construiești imperii, spargi bariere să doară ce se întâmplă. Eram o echipă indestructibilă la nivel de orice!", a spus Anamaria Prodan, pentru Realitatea Sportivă.

Galerie Foto

Anamaria susţine că inclusiv Reghecampf îşi dă seamă că fără ea nu ar fi fost antrenorul de astăzi

Anamaria Prodan susţine că ea l-a ridicat pe Reghecampf. Întrebată dacă i-a construit cariera lui Laurențiu Reghecampf, impresara nu a avut nicio umbră de îndoială.

"Toată lumea știe și inclusiv el. Când am spus că eu l-am inventat nu m-am referit că el era nimeni și că nu a făcut nimic în viața lui. Mama a vorbit prima dată cu el, când juca la Kaiserslautern și avea problemele acelea medicale, și i-a spus să se retragă atunci în glorie decât să ajungă vai de capul lui și să roage clubul de el să plece. Eu i-am zis apoi că va ajunge un mare antrenor!” a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

  • două titluri de campion are Reghecampf, cucerite cu Steaua, în 2013 şi 2014
  • o Supercupă a României a cucerit Reghecampf, cu Steaua, în 2014
  • Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia, Steaua, Al Hilal, Litex Lovech, Al Wahda, Al Wasl şi Al Ahli sunt echipele antrenate de Reghecampf în carieră
Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan , divort anamaria reghecampf

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă