Anamaria Prodan, atac dur la femeile din Romania: Le iau o noapte iti dau o geanta. Sunt unele care pun botul la asa ceva. 99% poarta fake-uri

1 lună in urmă 26

Anamaria Prodan Reghecampf nu le menajeaza pe femeile din tare noastra care se lauda cu produsele de firma.

Ea crede ca mai toate acestea sunt contrafacute si sunt cumparate de pe piata neagra. Totodata, vedeta tv a spus secretul unui comportament ireprosabil al unei femei in societatate.

"Eu cred ca trebuie sa muncesti ca sa iti permiti o astfel de geanta, trebuie sa stii sa o porti, sa ai atitudinea adecvata sa porti o astfel de geanta. Oamenii care isi cumpara fake-uri nu pot depasi un anumit nivel.

Romania, 99% din femeile astea poarta fake-uri. Mai ales astea pe care le iau o noapte si iti dau o geanta. Sunt unele care pun botul la asa ceva.

E plina China, e plin si Dubaiul de fake-uri, daca vrei. Te duci si le iei cu 30 de dolari", a spus Ana Maria Prodan Reghecampf la Antena Stars.

Anamaria Prodan este casatorita cu antrenorul Laurentiu Reghecampf, alaturi de care are un baiat. Ea mai are doua fete, dintr-o casnicie anterioara, cu fost baschetbalist.

CITESTE SI: FOTO Are tata top model. Fata lui Sumudica viseaza sa ajunga Miss Romania


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă