Anamaria Prodan, aroganță maximă de Crăciun. Sexy-impresara savurează vin cu aur!

3 săptămâni in urmă 26

Anamaria Prodan nu se dă în lături de la nimic când vine vorba de sărbătorile de iarnă. Sexy-impresara și-a permis aroganța extremă de a se răsfăța cu vin ce conține particule din aur.

Anamaria Prodan a postat pe Instagram o poză în care a dat peste nas rivalilor cu statutul ei de femeie realizată care poate avea ce este mai bun de la viață.

Anamaria Prodan nu îl iartă nici de Crăciun! Ce făcea Reghecampf în cantonamente: „De asta a fost dat afară de peste tot!”

Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a uitat de certurile conjugale și s-a pozat cu două sticle din cel mai bun vin de pe piață, a cărui savoarea este îmbogățită cu particule din aur. Impresara afișează o atitudine relaxată și un zâmbet luminos și pare că se bucură de perioada sărbătorilor de iarnă, pe care o va petrece alături de copii și familie.

Anamaria Prodan este cunoscută pentru gusturile sale rafinate, motiv pentru care vinul cu aur i se potrivește de minune.

„cel mai bun vin! Făcut parca pr mine 🤩 Pt ca eu iubesc aurul 🤣 vinul pe care l savurez trebuie sa aibă aur in el ❤️ Obligatoriu ❤️🙌”,  scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan pune o singură condiţie ca să-i acorde divorțul pe loc lui Reghecampf. „Apoi să dispară o mie de vieți!”

Anamaria Prodan, sigura condiţie să-i acorde divorțul pe loc lui Reghecampf. Anamaria Prodan a izbucnit din nou la adresa lui Laurențiu Reghecampf, despre care spune că este jucat pe degete de Corina Caciuc, fiind șantajat și telecomandat de amantă!

Corina Caciuc, primele declarații în scandalul cu Anamaria Prodan! Amanta lui Reghe o amenință pe impresară „Nu-ți permit niciun atac!”. Antrenorul îi stă alături: „Te iubesc! Nimic nu ne poate despărți”

„De-acum încolo va da socoteală! Din moment ce ai puțin creier, iar eu am crezut toată viața că are creier, și că l-am învățat atât de mult în viață, să fie demn! Iar tu să îți faci ședințe cu o neica nimeni, o necunoscută, una pe care știi că ai adus-o prin casă, pentru care ai făcut toate nenorocirle pământului… Presa îmi dă poze cu mașinile mele, ale familiei mele, și „Gură de aur”, cum se numește fata asta, trage de portieră că nu știe în ce direcție se deschide portiera… atunci ai o problemă cu mine. I-am spus lui Reghe că dacă ne rupe portiera, trebuie să așteptăm 6 luni pentru piese de schimb”, a răbufnit sexy-impresara la Antena Stars.

„Pe 7 februarie e primul termen la divorț, dar până atunci sunt procesele penale, în care Reghecampf trebuie să spună unde s-au dus banii. Cu pozele la fel, trebuie să vedem cum a dat pozele cu mine. În 49 de ani, nimeni de pe pământ nu a avut vreo fotografie cu mine goală. Dacă a șters mail-ul înseamnă că domnișoara „Gură de Aur” are acces la mailul lui! Dacă nu are voie să vină acasă să-și vadă copilul, înseamnă că nu are voie nici telefonul în mână să-l țină. Tot orașul se distrează!”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

Aceasta a precizat că e dispusă să-i acorde divorțul lui Reghecampf, dar cu o condiție: să-i dea înapoi tot ce i-a luat! „Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1.000 de vieți! Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de patru miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea. Amețeau când le citeau! Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui”, a încheiat Anamaria Prodan.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă