Anamaria Prodan, acuzații dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Și-a jefuit familia pentru amantă”

1 lună in urmă 11

Impresarul Anamaria Prodan a vorbit deschis despre divorțul de Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova.

Deși în primă fază a refuzat să creadă că aventura extraconjugală a lui Laurențiu Reghecampf este reală, Anamaria Prodan a coborât cu picioarele pe pământ și a anunțat că totul se va rezolva în instanță.

Aceasta a vorbit și despre situația financiară iscată de acest divorț, însă înainte de toate a explicat că așteaptă ca Laurențiu Rehgecampf să își prezinte scuzele față de familia sa.

Anamaria Prodan, despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

„Nu mă interesează de când Laurențiu Reghecampf are amante. Noi l-am considerat tatăl și familia noastră până în momentul când a decis să plece. Cred că ar trebui să-l întrebați pe el. Este o mare, mare rușine. Eu rămân șocată de ceea ce văd în ziare. Ca să poți să faci ceva de genul ăsta la vârsta asta este impardonabil. Dar, repet, sunt alegerile lui Laurențiu Reghecampf și este de datoria lui să dea explicații, dacă are de dat explicații, măcar în fața lui Dumnezeu.

Sau, dacă se poate uita în oglindă, mi-aș dori să dea un mesaj de scuze familiei lui. Nu mă interesează cine este această fată, nu mă interesează ce porecle are, nu mă interesează din ce mediu vine, nici câți ani are. Nu vreau să vorbesc, pentru că eu dau valoare tuturor persoanelor despre care vorbesc. Tocmai de aceea nu am să pronunț numele acelei fete. Înțeleg că are o mare problemă și încearcă să iasă în evidență pe toate căile, cu ordonanțe, cu reclamații… Pentru noi, nu există. Nu ne interesează, efectiv, și familia Prodan niciodată nu o să se uite către așa ceva.

Este impardonabil că Reghecampf și-a băgat copilul – copilul nostru – în așa ceva. Probabil ăsta este un lucru pe care nici Dumnezeu nu-l va ierta foarte curând. Pentru noi, sunt niște lucruri oribile care ies la suprafață. Noi suntem siderați. Nu ne-am gândit vreodată că el ar putea face așa ceva”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Protv.ro.

Anamaria Prodan acuză: „Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă”

În ceea ce privește situația financiară, Anamaria Prodan a refuzat să își spele rufele în public și a anunțat că totul se va rezolva în instanță, însă l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că „și-a jefuit familia pentru amantă”.

„Cât despre bani, acces și așa mai departe, voi vorbi în instanță. Astea sunt strict problemele familiei. Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă. Aici mă voi opri, pentru că deja este mult prea urât și, repet, am un copil cu Laurențiu Reghecampf, care aș vrea să fie mândru de tatăl lui.

În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea, refuză să creadă că Laurențiu a fost implicat în așa ceva, refuză să creadă că, în timpul căsnicie, face copii cu altcineva, refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva, cu amante și așa mai departe. Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru”, a mai spus Anamaria Prodan.

The post Anamaria Prodan, acuzații dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Și-a jefuit familia pentru amantă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă