Anamaria Prodan, acuzată de soția unui fotbalist de la Clinceni: "Totul este fake!" Cum răspunde impresara

1 săptămână in urmă 30

Duminica, 09 Ianuarie 2022, ora 09:24

121 citiri

 "Totul este fake!" Cum răspunde impresara

Anamaria Prodan a dat bir cu fugiții de la Clinceni, echipă aflată în prag de desființare.

După ce a anunțat cu mare tam-tam că se va ocupa de Academica Clincnei și și-a adus fiica într-o poziție de conducere, impresara s-a retras subit.

Ana Pîrvulescu, soția fotbalistului Paul Pîrvulescu, a scris pe Instagram. „Patronii de la TV sunt doar niște gherțoi, care atunci când vine vorba să bage mâna în buzunar își dau demisia. Unde ați mai auzit așa ceva? La ei, totul este fake, de la titulatura de patron până la chestiile pe care și le pun pe ei, haine, bijuterii ceasuri”.

Anamaria Prodan se scuză, spunând că ea n-a fost niciodată în acte la Clinceni. "Ați văzut-o pe Anamaria Prodan pe acte la Clinceni? Când o vedeți, vorbiți despre subiect! Salarii? Era echipa Anamariei, să achite Anamaria salarii? Hai să fim serioși”, a spus Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.

Cu alte cuvinte, Anamaria Prodan a fugit de orice responsabilitate și a lăsat Clinceniul așa cum îl găsise, în prag de desființare.

Pe 11 decembrie, pe Realitatea Sportivă, canalul de știri pe care îl deține Anamaria Prodan, se anunța cu fast: "Anamaria Prodan, unul dintre cei mai de succes impresari de fotbalişti din România, se implică din nou în fotbalul din Liga 1. Impresarul şi mai nou mogul de presă de 3 săptămâni, a devenit unul din patronii echipei Academica Clinceni. Jucătorii echipei sunt încantați de ideea de a lucra cu managerul care a făcut performanță cu ei la cel mai înalt nivel. Despre Anamaria Prodan este cunoscut faptul că are o relație de prietenie de foarte mulți ani cu primarul Clinceniului".

Citeste si:

 a abandonat Clinceniul după nicio lună

Anamaria Prodan se anunțase ca un investitor la Academica Clinceni, dar a plecat de la echipa ilfoveană din Liga I după nicio lună. Anamaria Prodan s-a lăudat că va reînvia Clinceniul și...

 "Sunt îndrăgostită și fac nuntă, iubesc din nou". Cine este alesul inimii sale

Anamaria Prodan și-a revenit rapid după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Impresara trăiește pe picior mare în Emiratele Arabe Unite și pare că și-a găsit marea dragoste. Ea...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă