Anamaria Prodan a pus tunurile pe Crăciunescu și Iftime: „Discuții de oameni aflați la menopauză! Poate apare că am plătit și arbitrul lui Dinamo”

5 luni in urmă 25

Anamaria Prodan a avut o reacție dură după ce Ion Crăciunescu și mai ales Valeriu Iftime au acuzat arbitrajul lui Andrei Chivulete de la Sibiu, acolo unde Hermannstadt a bătut-o cu 2-1 pe Botoșani.

În minutul 87 al întâlnirii de la Sibiu, arbitrul Andrei Chivulete a dictat penalty pentru Hermanndstadt, spre nemulțumirea celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime sugerând că eroarea nu a fost una întâmplătoare.

Ana Maria Prodan îi face praf pe Crăciunescu și Iftime: „Discuții de oameni aflați la menopauză!”

„Sunt discuții de oameni aflați la menopauză. Mi se pare jenant. Am înțeles că Ion Crăciunescu fugea după banii lui Tapie prin păduri, așa am citit în cartea lui Cornel Dinu. Poate apare că am plătit și arbitrul lui Dinamo. Eu sunt visul lor urât, bau-baul lor. Sunt glume! Normal că mă amuză, asta înseamnă că sunt foarte puternică, trebuie să le fie frică. Bărbații care au ce le trebuie nu mă acuză. Când eram președinte la Snagov, m-am certat foarte tare cu Chivulete. Era un meci cu Petrolul, am avut o divergență cumplită și nici măcar nu vorbim. La fiecare meci al Sibiului, Ana Maria Prodan este de vină. În loc să ne certăm între noi, să mergem la Ligă să cerem VAR. Nu există campionat care să nu fie greșeli”, a spus conducătorul celor de la Hermannstadt, la Look Sport.

Valeriu Iftime, despre arbitrajul lui Andrei Chivulete: „Ori e idiot, ori e făcătură!”

„Ori e complet tâmpit şi idiot, ori e făcătură. Punct. Eu nu cred că e o întâmplare, e o făcătură. Omul e chiar prost, ori au vrut să o facă. Haruţ rămâne cu sechele 20 de ani. Ce să fac, să mă retrag de aici? Îmi e jenă, îmi e şi ruşine pentru acest campionat de fotbal. Ne scufundăm în acest fotbal şi Hermannstadt are o pecete foarte complicată de meciuri cumpărate. E simplu, s-a schimbat patronul acolo. Nu are nicio legătură cu fotbalul”, a tunat Valeriu Iftime, la Telekom Sport.

The post Anamaria Prodan a pus tunurile pe Crăciunescu și Iftime: „Discuții de oameni aflați la menopauză! Poate apare că am plătit și arbitrul lui Dinamo” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă