Analiza lui Duckadam, înainte de FCSB - CFR Cluj: ”Aici e diferența”

1 lună in urmă 1

Liga 1: FC Botoșani - Sepsi, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - FC Argeș, luni, 20:30, Digi Sport 1

Fostul mare portar a analizat ambele echipe și crede că CFR Cluj are un avantaj înainte de duelul pentru primul loc în Liga 1.

Helmut Duckadam, despre FCSB - CFR Cluj: ”Aici e diferența”

„CFR Cluj are o bancă mult mai puternică! Dacă îi scoți pe Moruțan și Tănase, nu mai ai jucători la fel de valoroși la FCSB. Aici e diferența”, a spus Helmut Duckadam, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

FCSB nu a mai câștigat în fața celor de la CFR Cluj de pe 19 mai 2019. Se întâmpla într-un meci disputat pe Arena Națională, când ardelenii erau deja campioni, iar rezultatul din ultima etapă nu a mai contat.

De atunci, au urcat patru victorii ale CFR-ului și un rezultat de egalitate.

Marius Bilașco: ”Avem o zi mai puțin decât FCSB de odihnă”

„Meciul ăsta a trecut, e istorie, probabil băieții vor savura puțin în această seară victoria, dar de mâine trebuie să ne gândim la FCSB. Jucăm vineri, avem o zi mai puțin decât FCSB de odihnă. Un lucru extrem de important. Urmează deplasarea la București. La un meci cu asemenea miză trebuie să fim realiști și să ne dăm seama că partida de vineri e cea mai importantă.

FCSB e o echipă în formă. Ne batem umăr la umăr în acest moment, dar să nu uităm Craiova. Pentru noi e foarte important să recuperăm jucătorii și să aibă antrenorul cât mai mulți jucători valizi, să aibă de unde alege.

Omrani vine după o perioadă lungă de secetă, e important, îi dă moral, îi dă încredere. Sunt lucruri pozitive pe care el ar trebui să le analizeze la această partidă. La următoarea partidă trebuie să facem mult mai mult decât în această seară", a spus Bilașco.

Etichete: helmut duckadam , fcsb , fcsb cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă