ANAD, apariție-surpriză la Supercupa României » Ce s-a întâmplat, după ce campioana CFR Cluj renunțase la controlul antidoping

4 săptămâni in urmă 18

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021, 19:27 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 19:36

ANAD va efectua un control antidoping la finalul Supercupei României. Vor fi testați câte 3 fotbaliști de la CFR Cluj și FCSB.

CFR Cluj a comandat inițial controlul antidoping de la Supercupa cu FCSB. Campioana își asumase plata tuturor cheltuielilor, dar s-a răzgândit între timp. Din informațiile Gazetei, ofițerii Agenției Naționale Antidoping și-au făcut totuși apariția la arena „Ilie Oană”, pe cont propriu. 

Control antidoping la Supercupa dintre CFR și FCSB

ANAD a surprins cele două combatante și va testa câte 3 fotbaliști din fiecare tabără. Controlul va fi unul complex, atât probe de urină, cât și probe de sânge, după modelul pantentat deja în finalul sezonului regulat.

FCSB și CFR Cluj, cele mai testate echipe din Liga 1

FCSB va fi la al 3-lea control antidoping în anul calendaristic 2021, după cel din „optimea” de Cupă cu Dinamo și cel din remiza cu CS Universitatea Craiova, scor 0-0. „Feroviarii” au trecut și ei prin asta în ultima rundă a sezonului regulat, contra oltenilor.

Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping, dezvăluia în urmă cu două săptămâni: „FCSB-ul este una dintre echipele care este în top ceea ce înseamnă numărul de prelevări, analize. Cred că CFR şi FCSB sunt primele. E normal, sunt echipele care s-au bătut pentru campionat în ultimii ani”.

VIDEO Cristi Balaj explică metodele de dopaj din sport

Citește și alte știri despre CFR Cluj și FCSB: 

EXCLUSIV Proteste înainte de CFR Cluj - FCSB: „De ce se joacă la Ploiești și e un arbitru din București? CFR pornește cu un handicap”

Gigi Becali, decizie care îi va înfuria pe fanii lui FCSB: „Asta i-am spus lui Toni Petrea”

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă