ANAD a reacționat după acuzațiile lui Alex Ioniță! Ce spune Cristi Balaj despre decizia fotbalistului de a-și schimba declarația în cazul scandalului de dopaj. „Adevărul va ieși la suprafață!”

1 săptămână in urmă 16

Cristi Balaj, președintele ANAD (Agenția Națională Anti-Doping), a reacționat după acuzațiile lui Alex Ioniță în scandalul de dopaj în care este implicat.

Fotbalistul Astrei Giurgiu a decis să își retragă măturia în ceea ce privește scandalul în care este implicat și i-a acuzat pe cei de la Agenția Națională Anti-Dopimg, for condus de Cristi Balaj, că l-ar fi forțat să vorbească.

ANAD a reacționat după acuzațiile lui Alex Ioniță

Cristi Balaj a reacționat după acuzațiile lui Alex Ioniță la adresa ANAD, iar acesta  susține că o să emită un comunicat de presă în care o să lămurească toată situația.

„Am citit ce a declarat. Vom face un comunicat oficial în care ne vom expune punctul de vedere. Nu ascundem lucruri. Chiar nu avem nimic de ascuns. Adevărul va ieși la suprafață, dar deocamdată nu vă pot spune ce urmează să se întâmple. Trebuie să aveți răbdare și veți vedea care este realitatea”, a spus șeful ANAD, conform Playsport.ro.

Ce a spus Alexandru Ioniță după ce și-a schimbat declarația

„Am fost supus unei presiuni enorme și am recunoscut ce mi-au spus ei să recunosc. Am explicat totul în declarația trimisă Comisiei de audiere a ANAD, care sper să adopte o decizie corectă și să oprească toată această nedreptate aici.

Vreau să se știe adevărul și să nu ajungem să fim pedepsiți pe nedrept, eu sau colegii mei. Sper ca măcar cei de la Comisie să fie corecți”, a spus Ioniță, pentru GSP.ro.

Alexandru Ioniță putea scăpa ieftin după ce colaborase cu ANAD

Conform regulamentului ANAD, orice sportiv care recunoaște și oferă detalii pentru a ajuta ancheta are parte de o reducere chiar și cu 75% a pedepsei maxime, care în acest caz prevede nu mai puțin de patru ani de suspendare.

Alexandru Ioniță a ajuns în această situație după ce a apelat împreună cu Takayuki Seto și Kehinde Fataii la o terapie intravenoasă, prin care le-au fost administrate vitamine și minerale în corp, o cantitate mai mare de 100 de mililitri în decurs de 12 ore.

The post ANAD a reacționat după acuzațiile lui Alex Ioniță! Ce spune Cristi Balaj despre decizia fotbalistului de a-și schimba declarația în cazul scandalului de dopaj. „Adevărul va ieși la suprafață!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă