Ana Maria Prodan nu cedeaza in razboiul cu Gigi Becali: "Trebuie sa-mi dea peste un milion de euro"

1 lună in urmă 16

Transferul lui Denis Man, de la FCSB la Parma, a starnit un scandal intre Gigi Becali si Ana Maria Prodan. Cei doi au avut un schimb acid de replici, dar lucrurile sunt departe de a se fi calmat.

Impresara crede ca Gigi Becali a planuit totul si a scos-o din joc printr-un artificiu: a anuntat ca Parma ofera 13 milioane de euro doar pentru a scapa de ea. Ea avea oferta de 10 milioane de euro pentru fotbalist si acum spune ca suma reala este, de fapt, mai mica.

"Nu, nu cred ca asta este suma de transfer (n.r. - 13 milioane de euro). Din informatiile mele, nu. Daca tot s-au apucat sa vorbeasca, sa fie sinceri pana la capat. Si-au batut joc de munca mea de opt luni, dar lucrurile nu vor ramane asa. Vrea Gigi sa-mi dea 100 de mii euro? Ii dau eu lui 200 de mii. Suma pe care el trebuie sa mi-o dea este de peste un milion de euro. Normal ca lucrurile nu vor ramane asa, nu isi bate nimeni joc de munca mea", a declarat Anamaria, potrivit playsport.ro.

Citeste si:
Mai puteti citi:

Turnatoriile la Securitate facute de femeia pe care Claudiu Nasui a sustinut-o intr-o functie de conducere in Ministerul EconomieiIncep epurarile in institutiile publice. Peste 200 de angajati din Consiliul Judetean Prahova, pusi pe liberSecuritatea si "oamenii noi" din politica. Cazul domnului ministru NasuiVIDEO La 59 de ani, Nadia Comaneci a dezvaluit care este pasiunea ei secretaCum a ajuns Israel, tara care a vaccinat cel mai mult, sa fie pusa la pamant de noua tulpina
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă