Ana Maria Prodan, cel mai dur atac la adresa celor care l-au desființat pe Reghe: „Nu vă pasă că distrugeți și otrăviți mintea și sufletele copiilor?!”

2 luni in urmă 40

Ana Maria Prodan a postat pe rețelele de socializare cel mai dur atac la adresa tuturor gurilor rele care au dat informații cu privire la activitățile lui Reghecampf după despărțirea de impresara.

Ana Maria Prodan este teribil de furioasă din cauză că toate zvonurile apărute recent despre Laurențiu Reghecampf au afectat extrem de mult sănătatea emoțională a copiilor ei.

De asemenea impresara consideră că nu există dovezi care să susțină aceste zvonuri și susține că în ciuda divergențelor din cuplu, Reghe rămâne un tat dedicat care dorește să-și vadă familia fericită.

„FAMILIA ÎȚI DA ECHILIBRUL , RESPECTUL , LINIȘTEA SI DRAGOSTEA ! Ne naștem cu 3 NUME … NUMELE DE FAMILIE , NUMELE PE CARE Ni L DAU PĂRINȚII LA BOTEZ SI CEL MAI IMPORTANT NUMELE PE CARE Ni L FACEM PRIN CEEA CE FACEM !

CHIAR NU AVEȚI PIC DE CONȘTIINȚA SI INIMA ? CHIAR SCRIEȚI ORICE IN GOANA DUPĂ BANI ? Nu aveți copii care merg la scoala si vin triști acasa pt ca un copil a ras de familia lui ? Nu va pasa ca distrugeți si otrăviți mintea si sufletele copiilor !?
In toti acești ani de când ma cunoașteti ,am fost cred eu un om integru care a spus mereu adevarul si am fost prima care a recunoscut când si dacă a greșit ! AZI va rog in numele FAMILIEI MELE SI A COPIILOR MEI SA OPRIȚI ACEST LINSAJ MEDIATIC DEOARECE COPILUL MEU MINOR LAURENTIU JR SUFERĂ CUMPLIT CÂND CITEȘTE DESPRE TATAL LUI SI DESPRE FAMILIA LUI TOATE MIZERIILE CARE SE SCRIU ! VA ROG SA ADUCEȚI DOVEZI SOLIDE DESPRE FIECARE LUCRU DAU FAPTA PE CARE O MENȚIONAȚI ZILNIC IN PRESA ! DESPRE BEȚIILE LUI REGHE, DESPRE AMANTELE LUI REGHE. CINE SUNT SI DE UNDE VIN ? CE I AU LUAT SI CE LE A DAT ? CE A FURAT DIN CASA LUI SA DEA AMANTELOR ? CE BUSINESS URI A DESCHIS AMANTELOR ? CE CASE SAU CE TRANSFERURI A FĂCUT AMANTELOR ! Daca credeți ca acest bărbat ar putea sa decada in ochii copiilor lui , a familiei lui , a jucătorilor lui , a tututor celor ce l admira si a făcut toate aceste lucruri înseamnă ca merita s fie scos in fata si arătat cu degetul de o tara întreaga. Daca așa ati considerat voi ca REGHECAMPF merita sa apăra zilnic pe primele pagini ale ziarelor cuplat cu tot felul de gunoaie înseamnă ca aveți probe ! Sincer vorbind , de câțiva ani este vizibila ura aceasta fata de el !fata de familia noastră! Tot de Ani de zile v am spus sa luați exemplu de la Reghecampf omul in care a crezut tot fotbalul românesc , si omul in care s a regăsit fiecare bărbat care își divinizeaza familia. Eu cred cu tărie ca REGHECAMPF NU MERITA UN ASEMENEA TRATAMENT. AȚI SCRIS CA a plănuit divorțuri EU SPUN ca a plănuit cum sa si creasca nepoții. REGHECAMPF nu a plănuit sa fure banii familiei ci a plănuit cum sa i înmulțească ! REGHECAMPF nu a plănuit sa si părăsească familia ci a plănuit sa si o vadă fericita ! REGHECAMPF este un OM MINUNAT CARE NU MERITA SA I ASOCIAȚI NUMELE SI IMAGINEA CU TOATE GUNOAIELE !”, afirmă impresara pe Instagram.

Ana Maria Prodan atrage atenția asupra faptului că declarațiile conform cărora fostul ei partener ar fi transferat bani din conturile familiei pentru a sprijini financiar femei care se ocupă cu prostituția, sunt nefondate și afectează viața copiilor ei.

Impresara a povestit cum fiul ei Laurențiu se întoarce pângând de la școală din cauza batjocurii suportate din partea colegilor. Impresara a mai adăugat că toți copii ei trăiesc un coșmar de când Reghe a fost grav atacat în presă.

„Nu am văzut pana acum in presa ca un antrenor ,un fost fotbalist ,un bărbat însurat cu copii ,un tata cu copil minor sa fie bătaia de joc a fiecarui site. Nu înțeleg ura asta ! Dacă aveați o singura dovada ca acest OM ,REGHECAMPF ÎȘI BATE JOC DE NOI familia LUI SI CA NOI CEI CE L DIVINIZAM SI RESPECTAM TRAIM INTR O MINCIUNA CUM DESCRIETI IN FIECARE ZI IN MINIM 30 DE ARTICOLE CARE APAR NON STOP , VA RUGAM IN NUMELE SI PENTRU FAMILIA SI COPIII MEI SA PREZENTAȚI TOTUL DE LA A LA Z FARA MENAJAMENTE. DA! EU SUNT PRODAN , PE CARE O CUNOAȘTETI DE CAND S A NĂSCUT ! IMI CUNOAȘTEȚI COPIII CARE TRĂIESC UN COȘMAR DE CÂND AU APĂRUT ACESTE SUBIECTE CU PROSTITUȚIE, ALCOOL, AFACERI PE BANII FAMILIEI PT GUNOAIELE ORAȘULUI ! ȘTIȚI DEVIZA VIETII MELE … IN FATA FAMILIEI NU ARE VOIE SA STEA NIMENI IN VECI !SI PT CA AM LUPTAT CA O NEBUNA TOATĂ VIAȚA PT CA NOȚIUNEA DE FAMILIE SA FIE INTELEASA PERFECT , AM SA VA ROG PUBLIC SA ADUCETI PROBE PENTRU FIECARE ACUZAȚIE PE CARE I O ADUCEȚI SOTULUI MEU CARE ESTE TATĂL PERFECT IN FATA COPIILOR !!! TOT CEEA CE AM SA SCRIU MAI JOS ESTE IDEEA MEU DESPRE BĂRBATUL DEPRAVAT CARE NU MERITA SA TRĂIASCĂ IN SOCIETATE ! SI AM SA MI MENTIN CREDINȚĂ IN FAMILIE SI IN BĂRBATUL CARE TREBUIE SA FIE CAPUL LIMPEDE AL FAMILIEI ! SI AM SA LUPT PT IDEILE IN CARE CRED SI AM SA MILITEZ TOATA VIAȚA PT A APĂRA FAMILIA ! DA! AM SA ARAT CU DEGETUL DIRECT BĂRBATUL CARE ARUNCA CU NOROI IN NOTIUNEA DE FAMILIE ! CU ORICE PREȚ ! AM SPUS IN MII DE INTERVIURI CA UN BĂRBAT CARE ÎȘI MINTE FAMILIA SI ESTE RASUL SI SUBIECTUL FEMEILOR USOARE , UN BĂRBAT CARE SE UMILEȘTE SI ÎȘI UMILEȘTE FAMILIA IN FATA SAU PENTEU FEMEI UȘOARE SAU PT PRIETENI DE RAHAT CARE ROIESC IN JURUL LUI SPECIAL SA L DISTRUGĂ SI SA L FACĂ DE RAS DIN CAUZA INVIDIEI , UN BĂRBAT CARE AJUNGE UN BETIV NOTORIU, UN BĂRBAT CARE STA SA SI PANDEASCA FAMILIA SA PLECE DIN CASA SA POATA FURA PT FEMEI UȘOARE , BANI SAU TOT CE APARTINE DE FAPT COPIILOR (PT CA PT EI STRÂNGEM SI ALERGAM O VIAȚA ), UN BĂRBAT CARE FURA DIN CONTURILE FAMILIEI TOȚI BANII CA SA L BAGE FEMEILE UȘOARE IN SEAMA SI TRANSFERA ABSOLUT TOTUL IN CONTURILE LOR ,

DAR SI IN ACESTE CONDITII ACESTE FEMEI RAD DE EL CĂCI ȘTIȚI DOAR CA BĂRBATUL FĂRĂ NIMIC IN PANTALONI ASA ESTE TRATAT INTOTDEAUNA. ESTE BUN CÂT APASĂ PE TASTA CALCULATORULUI SA EFECTUEZE TRANSFERUL DE BANI , DUPA CARE ESTE NIMENI SAU ESTE DOAR O ALTA GASCA CARE A FOST PĂCĂLITĂ., BARBATUL CARE ESTE “RECUPERAT “ SI GĂSIT DE FAMILIE PRIN APARTAMENTELE SAU BARURILE UNDE SI FAC VEACUL FEMEILE UȘOARE , BĂRBATUL CARE BÂZÂIE PE LA TELEFON PT CA FEMEILE UȘOARE SA I DEA ATENȚIE MĂCAR PT O SECUNDA SA I SPUNĂ CAT E DE FRUMOS SI DE BĂRBAT CÂND EL ȘTIE CE FRUSTRAT ESTE SI TOCMAI DE ASTA IN LOC SA SE TRATEZE CAUTĂ CONFIRMARI SI CERȘEȘTE PUTINA ATENȚIE MĂCAR DIN PARTEA ACESTOR FEMEI , BĂRBATUL CARE ARE FAMILIE SI FACE CADOURI CASE MAȘINI ETC FEMEILOR UȘOARE , BĂRBATUL CE COLINDA CLUBURULE SI CERE FEMEI UȘOARE IN DISPERARE DE AJUNGE CHIAR BĂTAIA DE JOC A TUTUROR MANAGERILOR CARE CONDUC ASTFEL DE CLUBURI , BĂRBATUL CARE GREȘEȘTE DE FOARTE MULTE ORI SE INTOARCE ACASA LA COPII SI SOTIE PLÂNGÂND SI CERAND IERTARE , DAR IN SECUNDA URMĂTOARE VISEAZĂ SA FIE UMILIT SI BATJOCORIT DE FEMEI UȘOARE , BĂRBATUL CARE AJUNGE SA FIE ȘANTAJAT SAU PRESAT SAU MANIPULAT DE FEMEI UȘOARE SA SI DISTRUGĂ COPIII SI FAMILIA , BĂRBATUL CARE AJUNGE SA SI BÂRFEASCĂ SOȚIA SI COPIII CU FEMEILE UȘOARE SI SA “VÂNDĂ”SECRETELE FAMILIEI , PE SCURT BĂRBATUL CARE ÎȘI VINDE FAMILIA PENTRU UN BĂNUȚ GĂURIT DAU PT I FEMEIE GĂURITĂ , BĂRBATUL CARE SE PUNE SINGUR PE TAVA SI SE LASĂ ȘANTAJAT EMOȚIONAL SI FINANCIAR DE FEMEI UȘOARE SI LA RÂNDUL LUI ÎȘI DISTRUGE COPII SI SOȚIA PSIHIC CA SA FACA PE PLAC FEMEILOR UȘOARE , COMPORTANDU SE CA UN PUSTI DE 14 ANI PENIBIL I NDRAGOSTIT , BĂRBATUL CARE PLATESTE CU IMAGINEA , VIAȚA, CARIERA , FAMILIA ,DEMNITATEA ,ONOAREA SI BĂRBĂȚIA VIAȚA DESUCHIATA SI DEZONORANTA PE CARE O TRĂIEȘTE MÂNDRU CA SI TRAGE FAMILIA IN MIZERIILE LUI , BĂRBATUL CARE AJUNGE SA FIE STRIGAT “ GASCA ORAȘULUI”CĂCI A “SCĂPAT TURMA”SI A AJUNS SCLAVUL FEMEILOR UȘOARE , BĂRBATUL CARE ESTE ATENȚIONAT DE TOT ORAȘUL CA A AJUNS ULTIMUL LA FEMEIA UȘOARĂ DUPĂ CE AU FOST SI PLECAT TOȚI DE LA EA ,,,, as putea sa dau zeci si zeci de astfel de lucruri nedemne Pt un BĂRBAT!

Lucruri pe care le am detestat la un bărbat si pe care le am dat exemplu si din poziția de manager , si din poziția de mama si din poziția de femeie tuturor bărbaților pe care i am cunoscut si cu care am lucrat , pe care efectiv i am învățat SI EXPLICAT ca PT ORICE LUCRU STRÂMB FACUT IN VIAȚA TREBUIE SA SE GÂNDEASCĂ ÎNAINTE DE MII DE ORI CA NU CUMVA CONSECINȚELE VICIILOR SI MICIMII LUI , SA RĂNEASCĂ COPIII SI FAMILIA ! IN SUFLETUL UNUI COPIL CARE ÎȘI DIVINIZEAZA TATAL SI ÎȘI CONSTRUIEȘTE VIAȚA IN JURUL LUI SI ÎL NUMEȘTE EROUL VIEȚII LUI SI POVESTESTE TUTUROR CA VREA SA FIE CA EL … IN MOMENTUL IN CARE FACE UNUL DIN LUCRURILE ENUMERATE MAI SUS … NU VORBIM DE TOATE CĂCI ESTE CRED EU IMPOSIBIL … A DĂRÂMAT LUMEA SI PRINCIPIILE IN CARE CREDE COPILUL LUI DEFINITIV SI SECHELELE LASATE ÎI VOR DISTRUGE VIAȚA DE LA VÂRSTA LA CARE TREBUIA SA VISEZE IN BRAȚELE TATĂLUI LA FERICIREA ABSOLUTA PE CARE NUMAI FAMILIA ȚI O OFERĂ! EU CRED CA LAURENTIU REGHECAMPF NU SE REGASESTE IN AȘA CEVA SI PT FAPTUL CA EU ANAMARIA TRĂIESC SI CRED IN ACESTE PRINCIPII SI NU AM SA MA DEZIC DE ELE NICIODATĂ VA ROG MULT SA MI PROTEJAȚI COPIII SI NUMAI DACĂ AVEȚI INFORMAȚII SI DOVEZI CLARE ( nu supoziții sau prieteni care dau INFO ) DESPRE SOȚUL MEU SA LE PUBLICAȚI ! VA MULTUMESC ANTICIPAT.” a concluzionat, furioasă, Ana Maria Prodan.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă