Ana Maria Popescu: Sunt vaccinată cu ambele doze şi urmează să mă programez pentru a treia

1 săptămână in urmă 19


Scrimera Ana Maria Popescu a declarat, miercuri, 13 octombrie, că o sperie ce se întâmplă în România şi ce se întâmplă în lume cu privire la pandemia de COVID, informează News.ro.


Ana Maria Popescu a precizat că se va programa pentru a se vaccina cu doza booster. "Urmează (n.r. - să se vaccineze cu a treia doză). Sunt vaccinată cu ambele doze, am împlinit şase luni de curând şi urmează să mă programez pentru doza a treia. Mă sperie ce se întâmplă în România, mă sperie ce se întâmplă în lume, mă sperie că iarăşi mi s-au anulat competiţiile", a declarat Ana Maria Popescu la evenimentul în care Allianz-Ţiriac a devenit asigurătorul oficial al COSR şi al Echipei Olimpice Team Romania, care va participa la toate competiţiile din următorii cinci ani.


Legat de vaccinare, înotătorul David Popovici le recomandă oamenilor să facă doar ce le dictează conştiinţa: "Eu m-am vaccinat. Vă recomand să faceţi ce vă spune instinctul, dacă vreţi să faceţi, faceţi-o, dacă nu, nu. Nu ştiu dacă o voi face (n.r. - doza a treia) Văd cum mă… Nu ştiu, habar n-am, încă sunt minor, nu mă ocup cu asta."


Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a declarat că aproape întreaga delegaţie care va participa la JO de iarnă de la Beijing este vaccinată.


"Noi suntem în parteneriat cu Institutul Cantacuzino, urmează competiţii la care sportivii români vor participa. La JO de la Beijing, din 2022, toată lumea trebuie să fie vaccinată, nu se permite accesul în China dacă nu eşti vaccinat, doar cu carantină prealabilă de 21 de zile, dar procentul este unul aproape de sută la sută în ceea ce priveşte acest subiect şi este un gest de normalitate în această perioadă", a spus Covaliu.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă