Ana Bogdan, învinsă de campioana de la Wimbledon la Portoroz » Parcursul senzațional se încheie în semifinale

1 săptămână in urmă 21

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2022, 07:08 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 07:16

Ana Bogdan (29 de ani, locul 65 WTA) a fost eliminată de Elena Rybakina (23 de ani, 25 WTA), campioana de la Wimbledon 2022, în semifinalele turneului WTA250 de la Portoroz (Slovenia), scor 1-6, 1-6.

  • Rybakina o va înfrunta în finală pe Katerina Siniakova (82 WTA), care a trecut în penultimul act de Anna-Lena Friedsam (213 WTA), scor 6-1, 7-5.

Parcursul excelent al Anei Bogdan la Portoroz, unde a învins jucătoare importante din circuit, precum Ajla Tomljanovic și Beatriz Haddad Maia, s-a încheiat în faza semifinalelor.

 „Sper să-l văd în teren!” + ce-l nemulțumește după ce a văzut lista lui Iordănescu

FINLANDA - ROMÂNIA

Adi Mutu pune presiune pe selecționer și cere un jucător de la Rapid în primul „11” al naționalei: „Sper să-l văd în teren!” + ce-l nemulțumește după ce a văzut lista lui Iordănescu

Ana Bogdan, învinsă de Elena Rybakina în semifinale la Portoroz

Elena Rybakina a fost o adversară prea tare pentru jucătoarea din România, care a fost învinsă în două seturi identice ca scor, 1-6, 1-6, după o oră și 24 de minute de joc.

Poate cel mai important moment al primului set a avut loc chiar în game-ul inaugural. Ana a avut nu mai puțin de 4 șanse de break, dar nu a fructificat niciuna. În cele din urmă, game-ul istovitor i-a revenit jucătoarei din Kazahstan, care a apăsat ulterior accelerația și s-a distanțat la 5-0. Ana a luat un game de consolare, dar Elena a închis setul.

Echilibrat la început, 1-0 pentru Ana, apoi 1-1, actul secund a continuat în direcția campioanei de la Wimbledon. Rybakina a reușit un break la 3-1, apoi a salvat 4 mingi de break pentru 5-1. Meciul l-a încheiat pe serviciul Anei, cu a treia minge decisivă.

0 mingi de breakdintre cele 8 avute a fructificat Ana

5 așia reușit Rybakina, doar 1 pentru Ana

În urma parcursului de la Portoroz, Ana Bogdan urcă temporar pe locul 53 WTA.

Rezumatul VIDEO al meciului dintre Ana Bogdan și Elena Rybakina

Mai multe știri din tenis: 

Irina Begu, în finala Țiriac Foundation Trophy! Victorie categorică în fața unei foste finaliste de Grand Slam

Moștenirea pe care Ion Țiriac vrea s-o lase Bucureștiului: „Asta ar fi ținta mea”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă