Ana Adam, primele declarații după ce a fost eliminată de la Ferma. Ce s-a întâmplat, de fapt, în spatele camerelor. „Simțeam că gata, încep să mă dezechilibrez”

4 luni in urmă 29


Ana Adam a părăsit Ferma după aproape două luni de stat în pădure, alături de alte vedete. Artista a povestit despre experiența prin care a trecut și despre cât de greu i-a fost fără familia ei.


„Eu sunt genul acela: îmi plac provocările, îmi place adrenalina, îmi plac lucrurile care sunt neobișnuite și vreau să văd dacă le pot duce.


Pe mine experiența asta de viață m-a pregătit pentru orice. O experiență de genul cum a fost Ferma este o investiție în mine”, a spus cântăreața La Măruță.Anda consideră că a făcut față cu brio provocărilor: „Am muncit cât toate fetele la un loc și colegii mei pot confirma”.


Vedeta a mai spus că cel mai greu i-a fost să stea departe de fiica ei. Mai mult, aceasta a plâns de dorul ei, lucru mai puțin știut de cei din jur.


„Am avut o perioadă, cred că înainte de final când am plâns în fiecare seară. (...)Simțeam că gata, încep să mă dezechilibrez.”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă