AMPLE percheziţii în București și 4 județe, într-un dosar de evaziune şi spălarea banilor. La cât se ridică PREJUDICIUL

5 zile in urmă 15

Percheziții - imagine cu notă sugestivă Percheziții - imagine cu notă sugestivă

Poliţiştii şi procurorii din judeţul Prahova efectuează, astăzi, 15 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Prahova, Mehedinţi, Galaţi şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor. Prejudiciul estimat este de 709.228 de lei, reprezentat de impozit pe profit şi TVA de plată.

MIERCURI, 12 IANUARIE 2022, 10:44

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: Dana Bărăgan

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova, poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice Prahova, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, pun în executare 15 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţele Prahova, Mehedinţi, Galaţi şi Ilfov.

„În fapt, în perioada anilor 2011 – 2017, persoanele bănuite au desfăşurat activităţi economice cu materiale de construcţii, deşeuri metalice şi prefabricate metalice, înregistrând în documentele de evidenţă contabilă şi declarând organelor fiscale cheltuieli care nu au la bază operaţiuni comerciale reale, de la agenţi economici cu comportament fiscal inadecvat, în scopul sustragerii de la plata taxelor datorate bugetului de stat”, arată sursa citată.

La activităţi participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi Mehedinţi şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ” Matei Basarab” Ploieşti.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă