Amna, infectată cu noul coronavirus, a fost internată la spital

1 lună in urmă 18

Amna s-a infectat cu noul coronavirus! Cântăreața le-a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram că s-a infectat cu noul coronavirus, iar acum se află internată în spital, sub atenta supraveghere a medicilor. Direct din unitatea medicală, artista le-a povestit fanilor ce se întâmplă cu ea în aceste momente.

Amna traversează o perioadă dificilă. După ce în ultimele zile nu a mai fost prezentă pe conturile sale de socializare, astăzi vedeta le-a spus fanilor care e motivul pentru care absentează din mediul online.

Amna a divorțat de fostul ei soț, cu care a fost vreme de 12 an. Amna a confirmat vestea, în urmă cu doi ani, pe rețelele de socializare. Amna a participat și la emisiunea Survivor România, însă a fost nevoită să părăsească concursul din cauza unor probleme de sănătate.

Prezentatoare de la Antena Stars, infectată cu Covid-19 în luna a opta de sarcină. Momentele cumplite prin care a trecut

Chiar de ziua ei, în martie, AMNA a venit în cel mai mare club din România, Clubul de Seară, pentru a lansa un nou single.

AMNA colaborează pentru prima oară cu Liviu Teodorescu și lansează „Sper s-o iubești”, o poveste emoționantă pusă pe note muzicale despre iubirea pe care cândva doi oameni au trăit-o, dar și despre karma. De multe ori pot apărea obstacole care par a fi de nicăieri, chiar și atunci când în mod firesc lucrurile ar trebui să aibă o turnură frumoasă.

„Sper s-o iubești, să vă faceți viața voastră, când o privești să-ți vezi viitorul în față” sunt versurile ce înfrâng iubirea pe care un îndrăgostit o poartă atunci când toate visurile pe care le aveau împreună rămân doar cuvinte spuse.

Compusă de către cei doi artiști alături de Ionuț Vasilache, „Sper s-o iubești” este cadoul muzical pe care AMNA l-a pregătit de ziua ei și este o piesă pentru toți cei care nu au avut curajul să spună tot ce simt chiar și atunci când relația a ajuns la sfârșit. Single-ul este însoțit de un videoclip regizat de Silviu Mîndroc, ce întregește povestea sensibilă din spatele versurilor.

Avertismentul doctorilor: „Vom ajunge să stăm toată săptămâna în casă și de la ore din ce în ce mai mici”
„«Sper s-o iubești» este o piesă dragă mie, scrisă acum un an. Eu și Liviu lucrăm de mult timp împreună, însă acest single reprezintă prima noastră colaborare și mă bucur foarte mult că în sfârșit îl putem împărtăși cu voi.

Deși piesa are la bază o poveste clasică de iubire, lucrurile iau o altă întorsătură. Adesea, tot ceea ce oferim se întoarce la noi, iar nimic din ceea ce ni se întâmplă nu este pentru a ne trage în jos, ci pentru a ne determina să facem schimbările necesare în viaţa noastră. Sper ca această piesă să ajungă la sufletele voastre și să o ascultați cu plăcere”, spune AMNA.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă