Amna a ajuns la spital de urgență. Ce a pățit după ce s-a infectat cu covid

1 lună in urmă 32

Clipe îngrozitoare pentru artista Amna. Frumoasa blondină a ajuns, de urgență, la spital după ce a fost infectată cu virusul COVID-19. Cântăreața a lipsit câteva zile din mediul online, iar fanii ei au început să se îngrijoreze. Ce a pățit după ce s-a infectat cu covid. 

Amna a ajuns la spital de urgență

Fosta concurentă de la Survivor România a redevenit activă pe conturile sale de pe rețelele de socializare și le-a povestit admiratorilor săi prin ce calvar a trecut, în ultima perioadă, de când a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus.

Frumoasa solistă a spus că a respectat toate regulile din pandemie, a purtat mască dar tot a reușit, cumva, să se îmbolnăvească. Amna le-a transmis internauților să fie precauți și să se protejeze în această perioadă.

„Toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic, să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Eu am făcut toate aceste lucruri, dar tot am reușit să mă îmbolnăvesc.”.

Nu este prima dată când Amna ajunge pe mâna medicilor. În urmă cu doar două luni, artista a ajuns la spital acuzând dureri îngrozitoare la nivelul bilei. Solista a declarat că avea probleme cu fierea încă dinainte de a pleca în Republica Dominicană, pentru a participa la Survivor România.

„Dragii mei, am ieșit de la Terapie Intensivă chiar acum jumătate de oră. Știu că așteptați răspunsul meu, să vă spun cum sunt. Operația a ieșit super. Mulțumim lui Dumnezeu că nu au fost complicații. Dureri am bineînțeles”.

Când ar face Amna un copil cu Jador

Invitată în cadrul rubricii Sosuri Iuți de la emisiunea La Măruță de la PRO TV, frumoasa Amna a mărturisit că ar face un copil cu Jador. Răspunsul fostei Faimoase l-a luat prin surprindere pe soțul Andrei. Blondina a explicat că, dacă ar fi nevoită să aleagă un partener pentru a asigura perpetuarea speciei umane dintre Zanni și Jador, solista l-ar alege pe celebrul manelist.

Întrebare: În urma unui atac extarterestru, rămâneți tu, Zanni și Jador. Trebuie să asiguri perpetuarea speciei. Pe cine alegi?

Raspuns: Pe Jador, e fratele meu.

Intrebare. Iti dau trei nume si tu trebuie sa faci un top de la cel mai placut la cel mai neplacut.

Raspuns: Dorain Popa, Connect R, Alex Velea.

The post Amna a ajuns la spital de urgență. Ce a pățit după ce s-a infectat cu covid appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă