Amicalul lui Dinamo, oficial anulat! Ce a decis Stoican

2 săptămâni in urmă 14

Articol de - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022, 10:30 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 10:31

Astăzi, de la ora 12:30, Dinamo ar fi trebuit să dispute un amical în compania lui CS Blejoi. Testul de verificare a fost anulat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Oficialii dinamoviști au confirmat că amicalul nu va mai avea loc. Motiviul? La Săftica a nins în această dimineață, iar terenul e acoperit de un strat deranjant de zăpadă. Exista și varianta ca dinamoviștii să se deplaseze pe terenul prahovenilor, însă nici acolo gazonul nu se prezintă în condiții prea bune.

Primarul Blejoiului, Adrian Dumitru, se pregătise special pentru acest duel, mai ales că este dinamovist înfocat. Edilul își serbează astăzi ziua de naștere și pregătise un eveniment special, contramandat între timp. Inițial, meciul trebuia să se desfășoare în micuța urbe de lângă Ploiești. Oficialii din Blejoi vorbiseră de tot „arsenalul” în privința pregătirii jocului, însă dinamoviștii s-au sucit!

Stoican s-a reorientat

În condițiile în care amicalul a fost anulat, Flavius Stoican s-a reorientat. Noul tehnician al „câinilor” a stabilit un antrenament alături de echipă.

Astfel, lotul a fost împărțit de Stoican în două grupe. De la ora 11:30, vor ieși la antrenamente primii jucători: Torje, Matei, Carp, Ehmann, Ivanovski, Răuță, Sorescu, Bani, Moldoveanu, Bordușanu și Chioveanu, dar și nou-venitul Răzvan Patriche.

De la 12:15, Stoican îi va vedea la treabă și pe Andrei Radu, Răzvan Popa, Grani Crețu, Țîră, Amzar, Nica, Claudiu Stan, Andreas Mihaiu, Gabriel Răducan, Mihai Eșanu și Ștefan Fara.

„Câinii” au oficializat o singură mutare în această iarnă, pe Răzvan Patriche, fostul căpitan al Academicii Clinceni.

VIDEO Flavius Stoican și Florin Răducioiu au fost prezentați la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo, nevoită să se abată de la strategia inițială + fotbalistul căutat de un club din străinătate

EXCLUSIV Dinamo s-a despărțit de un fotbalist care câștiga 8.000 de euro pe lună

Playtech: BOMBĂ! Pensia pe care o ia Theodor Stolojan la 78 de ani. Mulți vor fi șocați


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă