Ami a câștigat finala "Te cunosc de undeva"! Ozana Barabancea, concluzii după 15 sezoane

2 luni in urmă 51

Show-ul transformărilor a ajuns la final în această seară, când am aflat cine este marele câştigător al celui de-al 15-lea sezon Te cunosc de undeva. Bătălia s-a dat între perechile Monica Anghel şi Marcel Pavel, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, dar şi AMI, singura finalistă care a evoluat individual.

În finala din această seară, AMI s-a transformat în Britney Spears 225.000 de euro au ajuns, de-a lungul timpului, la familii nevoiaşe din România

Împreună cu premiul adjudecat în finala de sâmbăta aceasta, 225.000 de euro au ajuns, de-a lungul timpului, la familii nevoiaşe din România şi peste 150 de artişti au simţit pe propria piele magia transformărilor.

La finalul sezonului 15, artista care a impresionat cu transformările ei a fost AMI.

În finala din această seară, AMI s-a transformat în Britney Spears, o legendă pop care i-a purtat noroc.

Competiția a fost una strânsă, însă AMI a surprins încă din prima clipă cu show-ul ei incendiar și interpretarea piesei "OOPS!... I did it again".

De-a lungul edițiilor, AMI a evoluat și a fost desemnată câștigătoare de mai multe ori, datorită modului în care cântă și dansează. Multe dintre momentele ei au fost perfecte din toate punctele de vedere. Aceasta s-a adaptat rapid stilurilor muzicale și de dans, întâmpinând provocările cu zâmbetul pe buze și profesionalism.

Ozana Barabancea, concluzii după 15 sezoane

Să ştiţi însă că surprize ne pregătesc şi concurenţii care nu au ajuns în finală. Ultimul spectacol al acestui sezon va fi deschis cu o coregrafie impresionantă, pe cântecul african care a ajuns hit în perioada de carantină - Jerusalema.

"Talentul este un atribut extrem de important pentru noi, jurații. Noi suntem dornici de nou, dornici de interesant, dornici de voci bune, de subiecte interesante, de provocări vocale și actoricești. Este un show complex și complet și frumos și mă bucur enorm că publicul de urmărește și ne îndrăgește", a spus Ozana Barabancea, la Observator.

"În această seară aveți ce să urmăriți, nefinalistii vor juriza și vor puncta finaliștii și totodată vor veni cu cineva drag de acasă, soție, prieten, soră, vor fi patru momente foarte frumoase, pline de căldură și de emoție", a punctat jurata Te cunosc de undeva.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

te cunosc de undeva finala antena 1
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă