Ami a castigat finala „Te cunosc de undeva” 2020. Artista a surprins pe toată lumea cu talentul ei

2 luni in urmă 57


Ami a fost una dintre concurentele de la „Te cunosc de undeva”, în acest sezon și chiar dacă la începutul shoh-ului a început cu stângul, artista a demonstrat în final că merită să ia premiul cel mare. Sâmbătă seara a avut loc finala, la Antena 1.


Prima echipă clasată pe locul 4 a fost cea formată din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cel mai iubit cuplu al emisiunii.


Echipa clasată pe locul 3 a fost cea formată din Monica Anghel și Marcel Pavel.


Concurenții situați pe locul 2 sunt Adriana Trandafir și Romică Țociu. AMI este marea câștigătoare a emisiunii Te cunosc de undeva 2020, sezonul 15, difuzată de Antena 1.„Câștigătoarea finalei”, „Meriți să câștigi. Ai fost foarte silitoare și ai o voce minunată”, „Abia așteptăm. Succes”, Ai totul pentru a câștiga acest sezon”, „Eram 100% sigură că vei câștiga. Bravo, Ami”, „Ai fost și vei fi mereu senzațională”, sunt doar câteva din comentariile de pe pagina de socializare a artistei.


Premiul este de 15.000 de euro care nu va rămâne în posesia artistului, ci va fi donat unei cauza umanitare, așa cum s-a întâmplat în fiecare an.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă