AMENZI URIAȘE pentru cei care întind RUFELE pe balcon

1 lună in urmă 54

La Constanța, cine își usucă hainele în exteriorul blocului va fi amendat cu 1.000 de leiLa Constanța, cine își usucă hainele în exteriorul blocului va fi amendat cu 1.000 de lei

Adio rufe agățate la fereastră sau în afara balconului! La Constanța, cine își usucă hainele în exteriorul blocului va fi amendat cu 1.000 de lei. Primăria a aprobat deja noul regulament al orașului care interzice, pe lângă agățatul rufelor la balcon, și spălatul covoarelor pe stradă. 

MARŢI, 06 APRILIE 2021, 08:03

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Constanța este un oraș turistic și cel puțin trei luni pe an găzduiește turiști din toate zonele lumii. Are multe de arătat: nisip fin, mare limpede, istorie și... rufele localnicilor. Fie la balcon, fie în curți, hainele sunt agățate la vedere.

Hotărârea Primăriei de a îi amenda pe cei cu rufele la geam i-a surprins pe constănțeni.

"Eu am avut sârmă și mi-a dat-o jos, că nu știu cine din bloc m-a reclamat", spune o localnică.

"Sunt prevăzute amenzi pentru toate contravențiile ce fac parte din acest regulament; sunt amenzi diferențiate între persoane fizice și persoane juridice iar ele se situează de la câteva sute de lei până la 2.500 de lei, cea mai mare amendă", spune Alin Vintilă, purtător de cuvânt Primăria Constanța.

Municipalitatea speră să se schimbe, în acest fel, înfățisarea blocurilor de la malul mării. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă