Amenzi majorate drastic pentru parcari pe spatiul verde in Sectorul 6: "Si-au batut joc de munca noastra si de banii dumneavoastra"

3 săptămâni in urmă 2

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anuntat ca exista un proiect de majorare a amenzilor pentru cetatenii care parcheaza pe spatiul verde.

"Voi lupta cu indolenta, nepasarea si nesimtirea cu toate armele pe care le am! Aici era un spatiu verde distrus de cetatenii indolenti, care l-au invadat cu nepasare! S-a parcat, situatia a fost tolerata, noroi, mizerie, sat fara caini, stiti... Azi, ADP Sector 6 a amenajat zona, a arat si a suprainsamantat pentru ca in cateva luni sa avem gazon natural, rezistent, frumos, pana vom interveni cu alte amenajari peisagistice. In aceeasi zi, doi-trei indivizi, si-au batut joc de munca noastra si de banii dumneavoastra si au revenit le vechile obiceiuri.

Este momentul sa va anunt ca pentru astfel de cazuri amenzile nu vor mai fi de 500 de lei, ci de 1.500 de lei pentru autoturisme si nu vor mai fi de 1.000 de lei ci de 2.500 de lei pentru autovehiculele de peste 3,5 tone. Mai mult, ii vom da in judecata pentru recuperarea daunelor pe cei care le produc! Gata, s-a terminat, Sectorul 6 nu mai este sat fara caini! Gata, s-a terminat, nu ne mai batem joc de spatiul public!

Modificam luna acesta Hotararea Consiliului Local Sector 6 nr. 222/2016 privind stationarea vehiculelor si remorcilor pe spatiile verzi apartinand domeniului public sau privat al Municipiului Bucuresti de pe raza Sectorului 6. Proiectul este la comentarii, este deja in dezbatere publica de mai mult timp!", a scris Ciucu pe Facebook.

Proiectul poate fi consultat aici.

Ciucu anunta ca a pus in bugetul de anul acesta 20 de milioane de lei pentru parcari pe verticala si 30 de milioane pentru amenajarea de strazi si inclusiv parcari la nivelul solului, printre blocuri.

Citeste si:

Romprest a finantat o campanie mediatica de defaimare a lui Clotilde Armand. Dezvaluirea facuta de actionari ai companiei. "Poate asa se explica linsajul mediatic"Ilie Nastase, in pragul divortului. Ce prevede contractul prenuptial dintre fostul mare sportiv si sotia saCine este sefa Colegiului Medicilor Bihor, care a achitat-o pe doctorita Flavia Grosan: "Acest val imens de simpatie confirma ca tratamentele doamnei doctor sunt bune"Efectul fenomenului "Flavia Grosan". Pacienti care ajung la Urgente refuza oxigenul: "Este o psihoza pe care nu mi-o imaginam"Preot filmat pe fereastra bisericii facand sex cu doua dominatoare in altar. Locul scenei erotice a fost ars
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă