Amenzi de peste 7.000 de lei date de Jandarmerie, după CSA Steaua - FCSB 2! Normele încălcate de suporterii gazdelor

1 lună in urmă 2

Liga 1: UTA Arad - FCSB, 20:00, sâmbătă, Digi Sport 1

Liga 2: Unirea Slobozia - Rapid, duminică, 13:45, Digi Sport 1

Jandarmeria din București a anunțat, printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook, că au fost aplicate 28 de sancțiuni pentru evenimentele de la meciul din Ghencea, cu o valoare cumulată de 7.200 de lei.

Amenzi de peste 7.000 de lei date după CSA Steaua - FCSB 2

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a comunicat, de asemenea, că cele 28 de sancțiuni au fost aplicate pentru deranjarea liniștii publice și a desfășurării meciului, dar și pentru încălcarea normelor sanitare anti-COVID.

”În legătură cu meciul de fotbal dintre CSA Steaua și FCSB 2, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului BUCUREȘTI face următoarele precizări:

Până la acest moment, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, după cum urmează :

- patru sancțiuni, în valoare totală de 1200 de lei, pentru tulburarea ordinii publice și nerespectarea măsurilor de ordine stabilite pentru buna desfășurare a manifestației sportive, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată;

- 24 de sancțiuni, în valoare totală de 5000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție sanitară, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

VIDEO cu manifestațiile suporterilor Stelei, dinaintea meciului cu FCSB 2:

Pe lângă show-ul pirotehnic, suporterii Stelei au pregătit și mai multe bannere pentru derby-ul orgoliilor din Liga 3.

"Învingeți pentru noi!", "Cu entuziasm astăzi facem o recapitulare / Pe Stadionul Steaua veți fi mereu în deplasare", / "Intrați în ei ca lupii-n oi / Să tremure când mai aud de noi", "Multe piedici am avut, însă am obținut ce am visat / Am dat afară din casă un gibon agitat", "Gazde în Ghencea? Luați-vă gândul / Nu e Berceni; aici e sfânt pământul", au fost câteva dintre mesajele afișate de steliști.

Etichete: suporteri steaua , jandarmerie , csa steaua fcsb 2 , amenzi suporteri
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă