Amenzi de peste 200.000 de lei după o petrecere cu lăutari, la care au participat aproape 100 de oameni, într-o cafenea din Năvodari

1 lună in urmă 2


Poliția din Năvodari a amendat cu câte 2.000 de lei 96 de persoane care participau la o petrecere organizată la o cafenea din oraș. De asemenea, administratorul societăţii comerciale a fost sancționat cu 10.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, informează Agerpres și Ziua de Constanța. În total, au fost date amenzi de 202.000 lei.


Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a anunțat că poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi, joi seara, cu privire la desfăşurarea unui eveniment privat cu lăutari, la o cafenea din Năvodari, la care participau mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de prevenire şi limitare a răspândirii infecţiei cu noul coronavirus.


„La faţa locului au ajuns poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari şi poliţişti locali, în sprijin sosind echipaje de Poliţie de la subunităţile din apropiere - Secţia 5 Rurală Cogealac, Secţia 2 Rurală, Poliţia staţiunii Mamaia, precum şi o grupă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale", se aratăîn comunicat de presă transmis de IPJ Constanța.


Sosiți la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un majorat, la eveniment participând 96 de persoane.


Toate au fost legitimate şi sancţionate contravenţional cu 2.000 de lei fiecare, evenimentul fiind întrerupt.


De asemena, administratorul societății comerciale a fost sancţionat contravenţional cu 10.000 de lei.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă