Amenzi aplicate de politisti manifestantilor de la protestele anti-masca

3 săptămâni in urmă 1

Un numar de 30 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 29.950 de lei, au fost aplicate sambata atat organizatorilor, cat si unora dintre participantii la manifestatiile publice care au avut loc in zonele Piata Victoriei, Piata Universitatii, Parc Izvor si zona statuii Leu, informeaza Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

Potrivit unui comunicat de presa, organizatorii actiunilor au fost sanctionati contraventional pentru ca nu au luat masurile necesare astfel incat sa nu permita depasirea numarului maxim de 100 de participanti, nu au asigurat respectarea de catre acestia a celorlalte masuri de protectie sanitara, in conformitate cu prevederile Hotararii nr. 293 din 10 martie 2021 si nu au respectat locul de desfasurare a activitatilor declarate.

Participantii la adunarile publice au fost sanctionati pentru ca nu au respectat masurile individuale de protectie sanitara.

In continuare, se fac verificari pentru identificarea si a altor persoane care au incalcat normele legale in vigoare, in vederea luarii masurilor care se impun, precizeaza DGJMB.

CITESTE SI:

Anunt important pentru cei care vin din SpaniaReactia preotului de la Biserica din IOR, dupa ce lacasul a fost vandalizat: "Ar fi bine ca Patriarhia sa-si tempereze declaratiile, pentru ca intreaga "afacere" are un singur beneficiar: AUR"Inca un "revolutionar" din Bucuresti condamnat la inchisoare cu executare: "Vreau sa ma bat cu mascatii. Sa moara familia mea daca nu sparg ficatii in voi"CTP, despre controversatul medic Flavia Grosan si despre cei care o lauda: "Cum as putea eu sa numesc aceste persoane? Le-as numi maglavite"VIDEO "Puteti trezi toate simturile unui barbat". Cine sunt unguroaicele sexy care l-au cucerit pe Smiley la "Romanii au talent"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă