Amenințat și șantajat de un agent, Constantin Budescu a reacționat! Răspunsul amuzant al mijlocașului

2 luni in urmă 1

Cupa României: Universitatea Cluj - UTA Arad, miercuri, 18:15, Digi Sport 1

Cupa României: Farul Constanța - Chindia Târgoviște, miercuri, 14:30, Digi Sport 1

Concret, agentul a transmis că ar avea un contract de exclusivitate în ceea ce privește un transfer al mijlocașului la Damac, iar dacă mutarea nu va fi intermediată de el, ceea ce, de altfel, s-a și întâmplat, Constantin Budescu nu va avea drept de joc și va trebui să-i și plătească 200.000 de euro. Miercuri, la plecarea spre Arabia Saudită, deja fostul fotbalist al Astrei a oferit un răspuns.

Amenințat și șantajat de un agent, Constantin Budescu a răspuns!

Constantin Budescu s-a ferit să intre în polemică cu Ionuț Cristian Hossu, răspunzând, cu zâmbetul pe buze: ”Dacă ies toți și zic că vor bani, e treaba lor, mă bucur că fac un pic de publicitate și altora”.

Mijlocașul s-a înțeles cu Damac pentru un contract valabil un an și jumătate, în urma căruia va încasa aproximativ 150.000 de euro pe lună. La plecarea spre Arabia Saudită, Budescu a anunțat că nu va fi nevoit să intre în carantină la sosirea în țară, astfel că, dacă totul va decurge normal la testele medicale, în cel mai scurt timp va putea debuta pentru noua echipă.

Este grea despărțirea de Astra, dar n-avem ce face. Nu știu dacă e trist ce se întâmplă la Atra, dar e o situație delicată, sper să se rezolve problemele. Am contract pe un an și jumătate, nu știu ce va fi.

Mă bucur că sunt apreciat în zona aia. M-au dat peste tot transferat, dar am plecat în ultimele minute. Am făcut aici 1000 de foi, am tot. Pot să joc, nu stau în carantină. Merg să fac vizita medicală și sper să joc cât mai repede”, a declarat Constantin Budescu.

VIDEO cu discursul lui Constantin Budescu, înaintea plecării în Arabia Saudită:

Înainte să-l legitimeze pe Constantin Budescu, FC Damac traversează o perioadă delicată în campionatul saudit. Noua echipa a românului este penultima, cu doar 13 puncte acumulate în 17 etape, iar diferența care o desparte de Al-Fateh, ocupanta ultimei poziții care asigură menținerea în prima ligă din Arabia Saudită este de șase puncte.

Etichete: constantin budescu , transfer constantin budescu , ionut cristian hossu , constantin budescu damac
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă