Amenințări cu sinuciderea de pe un panou publicitar înalt de 30 de metri. Bărbatul a fost convins de negociatorii poliției să coboare

3 săptămâni in urmă 22

Un brașovean s-a urcat pe un stâlp publicitar și amenința că se sinucide. Foto/Captură video Un brașovean s-a urcat pe un stâlp publicitar și amenința că se sinucide. Foto/Captură video

O  bărbat s-a urcat, în această seară, pe un panou publicitar din municipiul Brașov, la o înălțime de aproximativ 30 metri, și amenința că se va sinucide.

MARŢI, 20 APRILIE 2021, 19:34

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje, printre care unul de pompieri, cu autoscară, un echipaj SMURD și o autospecială cu apă și spumă. Negociatorii poliției l-au convins să coboare.

Imagine

Conform IPJ Braşov, după ce poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat s-a urcat pe un stâlp publicitar din oraş, la faţa locului s-au deplasat de îndată poliţişti, împreună cu negociator din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, precum şi pompieri.

Imagine

"Persoana în cauză, în urma intervenţiei negociatorului din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, a revenit pe sol, fiind preluată de către echipajul medical sosit la faţa locului", a precizat IPJ Braşov. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă