Amenințare dură pentru Ana Maria Prodan: "Am fost la pușcărie, nu mai răspund pentru faptele mele"

3 săptămâni in urmă 21

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 17:27

0 citiri

 "Am fost la pușcărie, nu mai răspund pentru faptele mele"

După ce Ana Maria Prodan i-a călcat în picioare pe frații Ioan și Victor Becali, făcându-i bătrâni, obosiți și pușcăriași, a venit și riposta.

„Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, puşcărie am făcut amândoi. Am fost la puşcărie, nu pot să neg evidența, nu? Dar dacă mai vorbeşte de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele.

Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, asta îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi musculoşi în nişte poze, nu mă impresionează.

De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi... M-aţi văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte”, a declarat Victor Becali, într-o intervenție la Radio Sport Total FM.

Citeste si:

 PSD-ul ar trebui să dea premierul. "Se poate guverna în această formulă dacă şi peneliştii fac un efort”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu a declarat joi, 4 noiembrie, la Parlament, înainte de întâlnirea PNL-PSD, pentru negocierea unei majorităţi parlamentare, că PSD-ul...

 „Sunt în domeniul sănătăţii, avem pe energie”. Care ar fi numele din PSD care ar intra în guvern SURSE

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat joi, 4 noiembrie, faptul că PSD va avea o propunere de premier la consultările de la Cotroceni. Întrebat dacă ar trebui să revină...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă