Amenda uriașă pe care Marco Reus a primit-o în Germania după ce a condus trei ani fără permis

1 săptămână in urmă 1

Liga 2: Petrolul - Metaloglobus, marți, 19:00, Digi Sport 1

UEFA Champions League: Atletico Madrid - Chelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

Bild scria în 2015 că internaționalul german a fost prins de reprezentanții Poliției din Dortmund după ce se întorcea de la antrenamente, la volanul unui bolid Aston Martin Vanquish. Mijlocașul care acum valorează 15 milioane de euro și are 14 goluri în 44 de selecții pentru Die Manschaft ar fi condus la acea vreme timp de trei ani fără permis, susțineau publicațiile germane.

Reus ar fi fost oprit de mai multe ori pentru depășirea limitei de viteză, a primit amendă, însă niciun polițist nu ar fi sesizat că fotbalistul nu are carnet de conducere, mai scria presa germană, la acel moment. "Mi-am învățat lecția și nu se va mai repeta", spunea neamțul, la acel moment.

Suma cu care a fost amendat Marco Reus a fost una imensă pentru că în Germania amenzile de circulație sunt raportate la veniturile anuale pe care le încasează cel care a comis infracțiunea.

Jucătorul lui Dortmund spusese inițial că a luat lecții de conducere la vârsta de 18 ani, însă ulterior nu a mai avut timp să susțină și examenul de conducere.

La doi ani după ce a fost prins fără permis, Marco Reus a obținut permisul în 2016, după ce nu a fost selecționat în lotul Germaniei pentru Euro 2016 din cauza unei accidentări. Fotbalistul a profitat, astfel, de timpul liber. "Sunt bucuros că acest episod s-a încheiat", spunea mijlocașul, în 2016, pentru Bild.

În România, ieri, Florinel Coman s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins pe autostrada A2, luni după-amiază, în timp ce rula cu 165 de km/h. Fotbalistul venea de la Constanța spre București la bordul unui Audi A7.

Mașina, pentru care ar fi achitat undeva în jur de 50.000 de euro, poate ajunge la 100 de km/h în mai puțin de 7 secunde, viteza maximă la care poate ajunge fiind de 250 de km/h.

Coman ar fi avut probleme cu polițiștii în momentul în care le-ar fi prezentat un document, pe post de carnet de conducere, care nu ar avea valabilitate în România.

Etichete: permis de conducere , florinel coman permis , marco reus amenda , marco reus - florinel coman , marco reus - amenda uriașa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă