Ambasadorul Israelului, mesaj de susține pentru Maia Morgenstern: Sper ca astfel de discuții să fie sancționate fără întârziere, de fiecare dintre noi. Jovialitatea nu este o scuză pentru ignoranță

1 lună in urmă 1

Ambasadorul Israelului, David Saranga, a transmis mesaj de susține pentru actrița Maia Morgenstern, care acuză că la o întrunire pentru directori de teatre și instituții publice de cultură, sub genericul „Vocea teatrului licean bucureștean”, a fost rostită o replică antisemită.

„Îmi exprim susținerea pentru dna Maia Morgenstern, un simbol nu numai pentru comunitatea evreiască, ci pentru întreaga Românie. Discuția la care dna Maia Morgenstern a asistat ieri este o dovadă tristă a latenței antisemitismului și rasismului. Sper ca astfel de discuții să fie sancționate fără întârziere, de fiecare dintre noi. Este inacceptabil ca, în aceste vremuri, oameni de cultură să nu cunoască semnificația cuvântului «jid…» Jovialitatea nu este o scuză pentru ignoranță”, a scris David Saranga pe pagina sa de Facebook.

Citește și

Maia Morgenstern, după o replică antisemită rostită la o întrunire pentru directori de teatre și instituții de cultură: „Sunt rănită. Tremur”

Sursa foto: Facebook David Saranga

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă