Ambasadorul Israelului, mesaj de sustine pentru Maia Morgenstern: "Este inacceptabil ca oameni de cultura sa nu cunoasca semnificatia cuvantului jid"

1 lună in urmă 1

Ambasadorul Israelului, David Saranga, a transmis mesaj de sustine pentru actrita Maia Morgenstern, care acuza ca la o intrunire pentru directori de teatre si institutii publice de cultura, sub genericul "Vocea teatrului licean bucurestean", a fost rostita o replica antisemita.

"Imi exprim sustinerea pentru dna Maia Morgenstern, un simbol nu numai pentru comunitatea evreiasca, ci pentru intreaga Romanie.

Discutia la care dna Maia Morgenstern a asistat ieri este o dovada trista a latentei antisemitismului si rasismului.

Sper ca astfel de discutii sa fie sanctionate fara intarziere, de fiecare dintre noi.
Este inacceptabil ca, in aceste vremuri, oameni de cultura sa nu cunoasca semnificatia cuvantului "jid..." Jovialitatea nu este o scuza pentru ignoranta", a scris David Saranga pe Facebook.


Citeste si:

Biserica de lemn din Parcul IOR a fost vandalizata cu mesaje pro LGBT. Purtatorul de cuvant BOR: "Acte violente intretinute de o hidoasa ideologie neomarxista"Elena Merisoreanu da de pamant cu Maria Dragomiroiu. "Ea canta din par. A luat barbatul altei femei. Nu are prieteni din folclor"FOTO Fiica de muzicanti, cumnata Simonei Halep a facut senzatie la Dubai. Tanara din Constanta a atras toate privirileComunitatea de rromi din Iasi refuza categoric sa se vaccineze. Bulibasa: "Niciun tigan nu o sa mearga la medic sa ii spuna ca vrea sa se vaccineze"Alexandru Rafila, despre tratamentul "revolutionar" al doctoritei Flavia Grosan: "Eu as vrea sa fiu tratat de un medic din Romania, conform protocolului"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă