Ambasadorul David Saranga, mesaj la moartea lui Ion Caramitru: ”Un prieten de excepție al statului Israel”

1 lună in urmă 37

David Saranga, ambasadorul Israelului în România, a transmis un mesaj în memoria actorului Ion Caramitru, imediat după aflarea veștii că directorul Teatrului Național s-a stins din viață.

Saranga l-a descris pe Caramitru drept ”un prieten de excepție al statului Israel” și ”o valoare incontestabilă a poporului român”. Saranga a vorbit și despre proiectele culturale în care s-a implicat Ion Caramitru:

  • ”Am aflat cu mare tristețe despre decesul unuia dintre cei mai mari actori ai României, Ion Caramitru. O valoare incontestabilă a poporului român și un prieten de excepție al statului Israel. Am realizat împreună cu Teatrul Național București proiecte culturale vaste și de succes, sub prețioasa îndrumare a directorului Ion Caramitru. Vom prețui întotdeauna aportul său considerabil la crearea unei legături culturale puternice între România și Israel. Fie amintirea sa binecuvântată!”, a scris ambasadorul Israelului pe Facebook, ilustrând mesajul cu o fotografie în care apare alături de Ion Caramitru.

sursa foto: Facebook/ David Saranga

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă